I Am Dead PC, SW

Ígéretes kalandjáték az Annapurna Interactive-tól.
1628488800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tisztességes mennyiségű játék érkezik majd a napokban, köztük több fontos cím is új platformokat hódít meg: a tavalyi év egyik legjobbjának kikiáltott Hades új változataira például mindenképp érdemes lesz odafigyelni!
1627624800

Az Annapurna Interactive Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Annapurna Interactive az első saját bemutatóját, amelyen egy zsák ígéretes indie cím villantotta meg magát. Íme, az összefoglalónk a bejelentésekről és látnivalókról!
1601877600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon, így október második hetében sincs megállás. A futballrajongók és a motorosok hódolhatnak a szenvedélyüknek, a Switch-tulajok pedig bepótolhatnak egy rakás indie-gyöngyszemet.
1601114400

Októberben jelenik meg az I Am Dead

Az I Am Deadben egy halott kurátor szellemképességeit használva kell megfejtenünk egy rejtélyes és különös sziget minden titkát, miközben azt is megakadályozzuk, hogy az egy vulkán pusztításának martalékává váljon.
1584479100

Nintendo Switch - íme, a közeljövő indie újdonságai!

A Nintendo ma este megtartotta az Indie World Showcase legutóbbi adását, amely során közel húsz percen keresztül darálta, hogy milyen független fejlesztésű újdonságokra számíthatnak a Switch-tulajok a közeljövőben.