Shadow Man Remastered PC, PS4, SW, XBOXONE

Az 1999-es akciójáték remasterje.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Április derekára ismét csak kifogytunk a nagy premierekből, de búsulnunk azért nem kell. Ez a hét a kisebb, független fejlesztésű játékoké és a felújított klasszikusoké lesz - lássuk hát a listát!

Áprilisban jön a remasterelt Shadow Man

A System Shockok remasterjein is dolgozó Nightdive tavaly jelentette be, hogy az Acclaim Studios klasszikusát is kezelésbe veszi. A Shadow Man felújított változatának PC-s megjelenéséig már egy hónapot sem kell várnunk.

Új kedvcsinálót kapott a Shadow Man Remastered

Jöhet még egy Nightdive-anyag? A felújított kiadásokban utazó csapat eléggé megtolta a hétvégi Realms Deepet, és így a Shadow Man Remasteredből is közzétett egy új előzetest.

Így fest a felújított Shadow Man

A Nightdive csapata ezúttal az Acclaim 3D-s akciójátékát, a Shadow Mant készül visszahozni a kilencvenes évek végéről, a PC Gaming Show apropóján pedig jobban is megnézhettük magunknak a remastert.

A Shadow Mant is remastereli a Nightdive

A System Shock és a Blade Runner után a Nightdive újabb remasterbe vágta a fejszéjét, ezúttal a Shadow Manbe. Az 1999-es játék egy képregényen alapszik, és a feladatunk benne az élők védelme a Deadside gonoszaitól.