Paradise Killer PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Nyíltvilágú nyomozás egy édeni, de sötét titkokat rejtő szigeten.

Íme, a májusi Xbox Game Pass-játékok második adagja

Vaskos felhozatallal készül május második felére az Xbox Game Pass. A Microsoft előfizetéses szolgáltatásához egyaránt csatlakoznak jókora AAA-címek és a legmenőbb indie újdonságok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések - mi pedig szokás szerint szállítjuk a listánkat, amely összefoglalja, hogy milyen újdonságok érkeznek a következő napokban. Lássuk a felhozatalt!

Új platformokra látogat a Paradise Killer

A Kaizen Game Works nyomozós játékában egy alternatív valóságban található, furcsa lények lakta szigeten indulunk nyomozásra. Ezt hamarosan a Microsoft és a Sony konzoljain is megtehetjük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem mondanám, hogy klasszikus uborkaszezonos nyár van a hátunk mögött egy The Last of Us: Part II-val és egy Ghost of Tsushimával: ehhez méltóan a szeptember első hete sem lassít le, ami a játékmegjelenéseket illeti.

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!

Nyílt világú nyomozás vár a Paradise Killerben

Azok, akik szeretik a szürke agysejtjeiket furmányos bűntényekkel próbára tenni, már számos nyomozós játékban találhattak kihívást. A Paradise Killer a nyomozást egy új elemmel dobná fel: a nyílt világgal.