Assassin's Creed: Valhalla PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vikingek korába kalauzol el az új Assassin's Creed.

Több stúdió is a Stadia-játékok és -profilok kimentésén dolgozik

A jövő év elején végleg lehúzza a rolót a Google Stadia, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden játék és mentés megy majd a levesbe. A Ubisoft, a Bungie és az IO Interactive már dolgoznak az ügyön.

Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.

A Mirage mellett három másik Assassin's Creed-játék is bemutatkozhat a hétvégén

Öltözzenek ünneplőbe az Assassin's Creed-rajongók, a hétvégi Ubisoft Forwardon ugyanis jó pár bejelentés érkezhet majd a kedvenc frencsájzuk kapcsán!

A tervezettnél később érkezik a következő Assassin's Creed

A Ubisoft a legutóbbi pénzügyi jelentése során jelentette be, hogy elhalasztja az új Avatar-játék megjelenését, és egy másik, "kisebb prémiumjátékát" - kiderült, hogy ez az új Assassin's Creed.

Roguelite-játékmóddal bővül az Assassin's Creed: Valhalla

Kissé vérszegényre sikeredett az Assassin's Creed tizenötödik évfordulóját ünneplő adás, de azért így is akad egy-két finomság. A legizgalmasabb újdonságoknak a Valhalla rajongói örülhetnek.

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.

Az Assassin's Creed sem hagyja ki a Fortnite-ot

Az Assassin's Creed-játéksorozat két közkedvelt hőse, Ezio Auditore da Firenze és Eivor Varinsdottir is csatlakozik a Fortnite egyre csak bővülő multiverzumához. Az asszaszinokat holnaptól szerezhetjük be.

Mobilos kitérőt kap a Rainbow Six: Siege is?

Az iparági szóbeszédek szerint a Ubisoft áprilisban mutatja be a Rainbow Six: Siege mobilos változatát, amit a Tencent egyik stúdiójával karöltve készít a kiadó. Később az Assassin's Creed- és a The Division-sorozat is követheti ezen az úton.

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök teszt

A francia kiadó úgy döntött, hogy az amúgy is tartalmasra felhízlalt Assassin's Creed Valhalla két meglévő DLC-je mellé egy harmadik csomagot is hozzácsapnak. Ezúttal azonban nem a középkorba, hanem a skandináv mitlógiába térhetünk vissza.

Óriási világokat ígér a Ubisoft új technológiája

A Ubisoft bemutatta az új felhőalapú fejlesztői eszközét, a Scalart. A felhős számításokra támaszkodó technológiának hála eddig sosem látott méreteket ölthetnek a nyílt világú játékok.