Assassin's Creed: Valhalla PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vikingek korába kalauzol el az új Assassin's Creed.
1627909200

Eric Baptizat felel a Dead Space-remake-ért

Eric Baptizat neve az Assassin's Creed kedvelőinek lehet ismerős, hiszen a Black Flag óta része a franchise-nak. Nemrég otthagyta a Ubisoftot, hogy az EA Motive-hoz igazoljon egy meg nem nevezett projekthez - és már azt is tudjuk, melyikhez.
1627316820

Frissítve: Assassin's Creed - közeleg az új DLC

Nagyon úgy néz ki, hogy a jövő héten válik letölthetővé az Assasin's Creed: Valhalla következő nagyobb kiegészítője, a The Siege of Paris. A rajongók ezenkívül már holnap is örülhetnek egy frissítésnek.
1624809600

Az EA Motive-hoz igazolt az AC: Valhalla rendezője

Eric Baptizat, akinek a neve az elmúlt években gyakorlatilag egybeforrt az Assassin’s Creed-frencsájzzal, tizenhat esztendő után elhagyta a Ubisoftot, hogy az EA Motive-nál folytathassa a pályafutását.
1624006800

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.
1623530445

E2 2021: Assassin's Creed: Valhalla - irány Párizs!

Az Assassin's Creed: Valhalla kapcsán is helyzetjelentést tett a Ubisoft csapata. Az eddigi események mellett szó esett a jövőben érkező ingyenes és fizetős újdonságokról is, köztük a Siege of Paris DLC-ről.
1622556000

Brit toplista: ezüstérmes lett a Biomutant

Több szempontból is érdekes lett az előző heti dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista. Előkelő helyen landolt a premierjét ünneplő Biomutant, de a dobogó élén végül mégis Miles Morales kötött ki.
1620799200

Traileren az Assassin's Creed: Valhalla új DLC-je

Egy kisebb csúszás után holnap már végre Írországba utazhatunk az Assassin's Creed: Valhalla első nagyobb kiegészítőjében, a Wrath of the Druidsban, ami a megjelenést megünnepelve most egy friss előzetessel jelentkezett.
1619546400

Assassin's Creed: Valhalla - hasznos patch érkezett

Habár az első nagy DLC-re még várnunk kell, mégis kapott egy-két újdonságot az Assassin's Creed: Valhalla. Hónapok óta aktuális bugjavításokat, új kameraopciókat, harci képességeket és egyéb frissítéseket hozott a legújabb patch.
1618473600

Csúszik az Assassin's Creed: Valhalla DLC-je

A Ubisoft szólt, hogy mégsem jelenik meg a hónap végén az Assassin's Creed: Valhalla első nagyobb kiegészítője, a Wrath of the Druids - a fejlesztők két héttel tolták arrébb a premier dátumát.
1618214400

Brit toplista: ismét élen az Animal Crossing

Nem akadt olyan cím mostanában, ami a feje tetejére állíthatta volna a játékpiacot, így a brit dobozos eladási listán is visszaállt a megszokott rend. Egy biztos: Tom Nook zsebe most sem lesz üres a hónap végén.