Assassin's Creed: Valhalla PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vikingek korába kalauzol el az új Assassin's Creed.
1607612400

Idén ezekre a játékokra kerestünk rá a legtöbbször

A Google kiadta az idei top tízes listáit arról, hogy az adott kategóriákon belül mire kerestünk rá a legtöbbször a 2020-as évben. Természetesen a videojátékok is saját listát kaptak, valamint a PS5-tel kapcsolatban is kiderült egy extra érdekesség.
1607328000

Brit toplista: nyugaton a helyzet változatlan

Black Friday ide, Cyber Monday oda, a brit játékosok ezen a héten is céltudatosan vásároltak. A dobozos játékok toplistáján még az Immortals: Fenyx Rising sem kavart különösen nagy port, így maradtak az élen a szokásos nagy befutók.
1606723200

Brit toplista: mit eredményezett a Black Friday?

Véget értek a Black Friday leárazásai, amelyek alaposan fellendítették a videojátékos piacot az Egyesült Királyságban is. Az akciózás nagy győztese a Nintendo Switch volt, de a toplista élére mégis a várható befutók kerültek.
1606132800

Problémák az Assassin's Creed: Valhalla trófeáival

Dicséretes, hogy az Assassin's Creed: Valhalla mentéseit gyakorlatilag szabadon mozgathatjuk a platformok közt, úgy tűnik azonban, hogy ez a rendszer hajlamos alaposan kibabrálni az achievementekkel és trófeákkal.
1606118400

Brit toplista: átvette a vezetést az új Call of Duty

A Spider-Man: Miles Morales továbbra is képviselteti magát a brit eladási lista élmezőnyében, az aranyérmet azonban végül a multiplatformos Call of Duty: Black Ops - Cold War nyerte el.
1605805200

Remek rajtot vett az Assassin's Creed: Valhalla

A Ubisoft közlése szerint minden korábbi epizódnál jobban rajtolt az Assassin's Creed: Valhalla, aminek persze már voltak előjelei korábban Az is kiderült, hogy hány játékosnak sikerült ivópárbajt nyernie.
1605726000

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.
1605536580

Assassin's Creed: Valhalla teszt

Két év kihagyás után az egyik legjobban áhított miliővel, a vikingekkel a főszerepben tért vissza az Assassin's Creed-sorozat. Az újítások nem látványosak, de úgy tűnik, hallgattak a kritikákra a fejlesztők.
1605513600

Brit toplista: élet az év legsűrűbb hete után

Az év legdurvább hetén vagyunk túl, csak úgy hemzsegtek a boltok polcain a frissen megjelent játékok - és ez a brit toplistán is érezteti a hatását. Az aranyérmet végül az Assasin's Creed: Valhalla vihette haza.
1605510840

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.