Assassin's Creed: Valhalla PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vikingek korába kalauzol el az új Assassin's Creed.
Típus:

Assassin's Creed: Valhalla - 30 percnyi gameplay

Úgy tűnik, nem kell a Ubisoft Forward adásáig várnunk, hogy belenézzünk az Assassin's Creed: Valhalla játékmenetébe, ugyanis kiszivárgott kereken félórányi vágatlan videóanyag.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Távozott az Assassin's Creed: Valhalla igazgatója

A súlyos magánéleti botránya miatt hagyta el az Assassin's Creed: Valhalla csapatát Ashraf Ismail, a játék kreatív igazgatója. Az iparág veterán fejlesztője és a széria egyik legfőbb arca több mint egy éven át csalta a feleségét.

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.

Assassin's Creed: Valhalla - a mi kis falunk

Újra megmutatkozott az Assassin's Creed: Valhalla, ezúttal egyetlen egy új képet kaptunk, amin egy kis falut csodálhatunk meg Anglia mesés táján. A játékban lehetőségünk lesz saját települést is alapítani, ebből kaptunk most ízelítőt.

Assassin's Creed - a Vikings zeneszerzője is besegít

A történelem egy újabb darabkáját dolgozza fel az Assassin's Creed: Valhalla, a Ubisoft pedig nem bízta a véletlenre a zenei aláfestés elkészítését: leigazolták a Vikings zeneszerzőjét, Einar Selviket is.

Megvan, mikor lesz a Ubisoft E3-pótló online expója

Egyre inkább kezd kirajzolódni, hogy milyen játékos rendezvényekkel lesz tele a nyár, és most már a Ubisoftéról is tudunk valamit. A Ubisoft Forward névre keresztelt expóhoz hasonló, digitális eseményt még nem tartott a vállalat.

Beowulf DLC-t kap az Assassin's Creed: Valhalla

A német Ubisoft Store elárult néhány részletet arról, hogy mire számíthatnak azok, akik megvásárolják az Assassin's Creed: Valhalla szezonbérletét. A hírek szerint átélhetjük majd a legendás óangol hőseposz, a Beowulf eseményeit.

Inside Xbox - reagált a Microsoft a visszajelzésekre

A csütörtöki Inside Xbox nem igazán nyerte el a játékosok tetszését, ez tükröződik a YouTube-értékeléseken is. A Microsoft és a műsor egyik főszereplője, a Ubisoft most reagált a visszajelzésekre.

Mozgásban az Assassin's Creed: Valhalla

A Ubisoft az ígéretének megfelelően közzétette az Assassin's Creed: Valhalla első gameplay trailerét. Nem mondanánk, hogy túl kiadós lenne a kedvcsináló, de legalább kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lesz a vikingek oldalán portyázni.