Wraith: The Oblivion - Afterlife PC, PS4

VR-játék készül a Wraith: The Oblivion alapján.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.

Filmes univerzumot kap a World of Darkness

A White Wolf által alapított szerepjátékvilág, amelyen belül több videojáték is készült már, idővel filmes univerzummal is bővülni fog. A World of Darkness-alkotások fejlesztéséért az a cég felel majd, ami a netflixes Vaják-sorozatért is.

Ezt láttuk az Oculus Gaming Showcase-en

Az Oculus megtartotta első önálló játékbemutatóját, amelyen egy tucat alkotás is részt vett. Az biztos, hogy lesz okunk az elkövetkező időben is felcsatolni a VR-headsetet, és van cím, ami már mától játszható.

Áprilisban jön a Wraith: The Oblivion - Afterlife

Hamarosan újabb videojátékos vadhajtással bővül a World of Darkness-univerzum, ezúttal a Wraith: The Oblivion tesz majd egy VR-os kitérőt. Az Afterlife-ra április végéig kell várnunk.

Ismét megmutatta magát a Wraith: The Oblivion

A World of Darkness-univerzum tömve van mindenféle természetfeletti lénnyel, a vámpírok és a vérfarkasok után most a lidércek adtak ihletet. A Wraith: The Oblivion – Afterlife horrorral ízesített felfedezőjáték lesz.

A VR-t is meghódítja a World of Darkness

Nem ül rá a World of Darkness-jogokra a Paradox, ha már egyszer megvásárolta őket: futószalagon érkeznek az újabb adaptációk, az imént például a VR-exkluzív Wraith: The Oblivion - Afterlife-ról hullott le a lepel.