Marvel's Spider-Man: Miles Morales PC, PS4, PS5

Új felvonással jelentkezett a Marvel's Spider-Man!

Még ebben a hónapban elrajtolhat a PlayStation 5 cloud streaming

Ez a funkció ugyan csak a PlayStation Plus Premium előfozetőinek lesz elérhető, a Sony Interactive Entertainment bejelentette a hivatalos megjelenési dátumokat világszerte.

A Remnant 2 volt július legkelendőbb videójátéka

A Circana legfrissebb toplistás adatai tartogatnak meglepetéseket: a Remnant 2 tört a csúcsra, de a huszadik helyet is egy izgalmas cím szerezte meg!

Brit toplista: váratlan zavar az Erőben

A nyári pangás és a PlayStation 5 leárazása olyan címeket is a dobozos toplista élére küldött, amiket már régen láttunk a dobogó környékén. Lássuk, mivel játszanak a brit játékostársaink!

Brit toplista: nagyot mentek a PlayStation 5-játékok

A konzol árának csökkenésével párhuzamosan ugrott meg az exkluzív játékok lemezeinek eladása, igaz, a top 10-be így sem került be egyik cím sem. Nézzük, hogy alakultak a nem reprezentatív eladások!

Előzményképregényt kap a Marvel's Spider-Man 2

Az új részt az előzővel összekötő történetet egy ingyenes képregény formájában kapjuk majd meg, ami tovább fogja árnyalni a három fő karakter kapcsolatát.

Megvannak a Steam Awards győztesek

Az eredményben mondhatni, hogy nincs sok meglepetés, azonban nehéz vitatkozni a győztes játékokkal.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales teszt (PC)

Peter Parker után most Miles Morales is behálózta magát a számítógépeinkbe, hogy a nagytestvérhez képest valamivel karcsúbb felhozatallal, de legalább olyan minőséggel kápráztassa el a New York-i hálóhintázás szerelmeseit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tovább dübörög a november, és természetesen ezen a héten sem maradunk játékok nélkül: lássuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk ezúttal!