Carto PC, PS4, SW, XBOXONE

A Carto egy ötletes mechanikával felvértezett kalandjáték.

Carto teszt

Kívántad már játékban, hogy ne neked kelljen felfedezned a térkép elemeit, hanem azok jöjjenek hozzád? A tajvani Sunhead Games logikai programjában pont ez a helyzet, sőt, a feladványok teljesítéséhez elengedhetetlen eszköz lesz.

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.

Megjelenési dátumot kapott a Carto

A nyári streamforgatagban mutatkozott be a Humble Games és a Sunhead Games közös projektje, a Carto is, amely egy ötletes mechanikára épülő puzzle-kalandjáték lesz. Már októberben játszhatunk vele.

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!