Valheim PC

Vikinges túlélőjáték.

Megjelent a Valheim legújabb frissítése

Az Iron Gate nyilvánosságra hozta a Valheim 0.217.4-es frissítését: számos hibajavítást és egy új NPC-t is hozott a patch.

Egy halom új nehézségi szintet kap a Valheim

Az Iron Gate Studios keményen dolgozik azon, hogy a Valheim mindenki számára tökéletes élményt nyújtson. A vikinges túlélő-sandboxot hamarosan hat különböző nehézségi fokon indíthatjuk majd el.

Csak 6 hónapig Xbox-exkluzív a Valheim

Habár az Iron Gate csapata a múlt héten kategorikusan elzárkózott a PlayStation- és Switch-verziótól, most kiderült, hogy a Valheim csak fél évig élvez Xbox-exkluzivitást konzolokon.

Valheim - nincs tervben a PlayStation-verzió

PC-n már nagyot hódított, most pedig Xboxra is megérkezett a vikinges túlélőjáték. Akik azonban PlayStationön várják, hogy kiállhassák Odin próbáit, azok valószínűleg csalódni fognak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten számos port lát majd napvilágot, de természetesen új címek is érkeznek. Filmek terén az Adam Driver főszereplésével készült 65 fog megjelenni, de a sorozatrajongóknak is találhatnak magunknak néznivalót.

Felfedték a márciusi Xbox Game Pass-játékokat

Ahogy minden hónapban, az Xbox Game Pass-előfizetők márciusban is üdvözölhetik a játékok egy újabb hullámát. Azonban az éremnek két oldala van: számos alkotástól el is kell köszönniük a tavasz kezdetével.

Érkezik a Valheim Xbox-verziója

A 2021-es Valheim című videójáték érkezik Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra, sőt ingyenesen elérhető lesz a Game Pass előfizetőknek is.

Dátumot kaptak az új Xbox Game Pass címek

A Microsoft dátumozta a januárban konzolra, PC-re és Xbox Cloud Gamingre érkező következő Xbox Game Pass címeket. Köztük a Persona 3 Portable-t, a Persona 4 Goldent és a Monster Hunter Rise-t.

Valheim - megérkezett a Mistlands update

Talán túlságosan is sokat vártunk a Valheim nagy frissítésére, a várakozásnak azonban ezennel vége. A rövid tesztidőszakot követően már mindenki számára elérhetővé váltak az új tartalmak.

Újabb adag játék érkezett az Xbox Game Passbe és a PlayStation Plusba

A héten újabb adag játéknak örülhettek az Xbox Game Pass és a PlayStation Plus előfizetői is - a Deathloop természetesen mindkét szolgáltatásban ott figyel.