Heroes of Annihilated Empires

Egy varázslatos, boszorkányok és tündérek által uralt fantáziavilágban játszódó izgalmas és látványos valós idejű stratégia.
Típus: Stratégia

A héten megjelenő játékok

A mai naptól fogva új szereplőt köszönhetünk rovatunkban: hamarosan érkezik a Nintendo Wii! A rajta futtatható játékok is szép számmal kerülnek a boltokba, mint láthatjátok...

Itt a Heroes of Annihilated Empires demója

Láthattunk már képeket, próbálhattunk már ki bétákat és most játszhatunk a demóval. Mindenféle előzetes jelzés nélkül érkezett meg a játék kipróbálható verziója.

GC 2006: Íme, a Deep Silver idei felhozatala

Európa egyik legnagyobb kiadója is elküldte nekünk azon listáját, melyen az idei Games Convention-ön kiállítandó játékai szerepelnek. A felhozatalért erre tessék...

Csütörtöki screenshot duplázás

Nem ússzátok meg a csütörtök estét még egy galériafrissítés nélkül. Ezúttal bár nem sok játékhoz érkezett kép, mégis 90 frissen sültet tekinthettek meg!

Galériafrissítés közel 230 vadi új képpel!

Újfent igazán izgalmas és színes galériaösszeállítást készítettünk Nektek! A 230 kép mindegyike igazi szenzáció, érdemes hát leellenőrizni a teljes felhozatalt.

Heroes of Annihilated Empires nyílt béta

Tegnap éjszaka jelent meg a GDC Game World stratégiai elemekkel tűzdelt RPG-jének, a Heroes of Annihilated Empires-nek a nyílt béta verziója.

Heroes of Annihilated Empires

A Heroes V bétájának kiadása után úgy tűnik, hogy a GSC is úgy döntött, hogy bevonja a nagyközönséget a tesztelésbe, hátha a fanatikusok kiszúrják azokat a hibákat, amiket a hivatásos tesztereknek nem sikerült. A mai Express-tesztünkben rövid képet kaphattok a játék jelenlegi állapotáról. A mostani cikkben csak a bétával szeretnék foglalkozni, azzal, amit a képernyőn láttam. A játék hivatalos megjelenése után majd visszatérünk az egyéb információkra részletesebben, mint például, hogy trilógiára terveznek belőle, mi a történet, milyen fajok vannak, stb.

Mai képeink - Büntető God of War II. shotok!

Újfent körbelestünk a világhálón, elővettük kapcsolatainkat, s összegyűjtöttük a legfrissebb képeket - a felhozatért erre tessék...

Háromszáz friss kép!

Közel háromszáz vadi új screenshot érkezett galériánkba - többek közül kiemelném három új God of War II képünket, vagy a rengeteg FlatOut 2 pikcsört.

Friss képek a galériában

Sokan hiányoltátok a közelmúltban napi rendszerességgel jelentkező galériafrissítésünket, így engedve a tömegnek újra itt egy hatalmas adag screen.