Pokémon Unite Mobil, SW

MOBA Pokémonokkal
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagy alább az őszi játékdömping, jó pár izgalmas cím vár ránk a következő napokban is. Szokásunkhoz híven ezúttal is összegyűjtöttük a várható játékmegjelenéseket és filmpremiereket.

Kiadós bemutatón a közeljövő Pokémon-játékai

Nem sokkal ezelőtt véget ért a legutóbbi Pokémon Presents-előadás, amelyben tisztességes játékidő jutott a közeljövőben megjelenő Pokémon-játékoknak, így a Pokémon Legends: Arceusnak is.

Élőszereplős Pokémon-sorozat készül a Netflixnél

Lapértesülések szerint újabb játékadaptáción dolgozik a Netflix, ezúttal egy élőszereplős Pokémon-sorozatot tárazott be a streamingszolgáltató. A projektért a Lucifer egyik showrunnere felel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Figyelemre méltó független fejlesztésű játékokkal készül erre a hétre a globális videojáték-ipar. Megjelenik a Cris Tales és a Last Stop is, de ha valami nagyobb franchise-ra vágyunk, szörnyvadászok lehetünk a The Witcher: Monster Slayerben.

Jövő héten rajtol a Pokémon Unite

Tartotta magát a tervekhez a The Pokémon Company, jövő héten válik elérhetővé a Pokémon MOBA Nintendo Switchre szánt kiadása. Az első játékosok egy extra pokémonhoz is hozzáférhetnek majd.

Már nem kell sokat várni a Pokémon MOBA-ra

A The Pokémon Company meglepett minket egy közel végleges megjelenési dátummal a Pokémon Unite kapcsán: a MOBA Switch-változata már a következő hónapban, a mobilos kiadás pedig az ősz elején érkezik.

Kiszivárgott képeken a Pokémon Unite

A Pokémon Unite szakít a nagy múltú sorozat trendjeivel. Ez a Nintendo Switchre és mobilokra készülő játék egy hagyományos MOBA, melynek arénájában a szörnyecskék a főszereplők. Most megleshetünk néhány képet a menürendszerből.

Pokémon Unite - MOBA Pikachuékkal

A tegnap esti Pokémon Presents adás során egy új játékot mutatott be a The Pokémon Company és a Tencent. A Nintendo Switchre és mobilkészülékekre érkező online harci arénában a kedvenc szörnyecskéink csatáznak majd a győzelemért.