Bomb Rush Cyberfunk PC, SW

A Jet Set Radio szellemi örököse.
1693202400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt van lassan az őszi nagy megjelenés hullám, ennek előszelét érezhetjük a játékok terén, de a streaming szolgáltatásokra is érdemes lesz majd odafigyelni a héten.
1691992800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Költözés, tarot kártyák, erőszak, félelem, settenkedés és pereskedés? Nem, nem egy félresikerült horrorfilmről van szó, hanem az e heti játékmegjelenésekről és filmpremierekről.
1690906354

Hamarosan megérkezik a Bomb Rush Cyberfunk

A Jet Set Radio szellemi örököse csúszott egy keveset, most azonban már karnyújtásnyira van a megjelenés. A platformoktól függően két etapban fut be a futurisztikus kaland.
1662015600

Bomb Rush Cyberfunk - késik a Jet Set Radio szellemi örököse

Mi már rég könnyes búcsút intettünk a Jet Set Radiónak, a Team Reptile brigádja azonban nálunk jóval makacsabb volt. Kár, hogy az ígéretes játékuk, a Bomb Rush Cyberfunk újabb csúszás áldozata lett.
1641459600

Bomb Rush Cyberfunk - közlekedj stílusosan!

Vár az utca a Bomb Rush Cyberfunkban! Menő zenék ütemére repesztünk át a városon gördeszkán vagy BMX-en, és sokféleképp megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legstílusosabbak a környéken.
1628707080

Ezek mentek a Nintendo Indie World Showcase-en

Ma este ismét a Nintendóra tartó független alkotásoké volt a főszerep a Nintendo Indie World Showcase-en. Tizenkilenc cím képviseltette magát a műsorban, amelyek egy jelentős része mától játszható is Switchen.
1614250800

Megkapta első előzetesét a Bomb Rush Cyberfunk

A Jet Set Radio szellemi örökösének készülő Bomb Rush Cyberfunkban funky zenére suhanunk át a városon, rázzuk le a zsarukat, és hagyjuk rajta minden épületen az ismertetőjegyünket.
1595512800

Bomb Rush Cyberfunk - a Jet Set Radio nyomán

A holland Team Reptile megihletődött a Jet Set Radiótól, és ha már azt a sorozatot nem folytatják, megteszik ők maguk. Így született meg a Bomb Rush Cyberfunk, de vajon fel is ér majd az ihletőjéhez?