Desperados 2: Coopers Revenge

A Desperados második részében Cooper visszatér, hogy leszámoljon még talpon maradt ellenségeivel és rendet tegyen a vadnyugaton...

A Nordic Gamesnél landolt a Desperados is

A Nordic Games dögkeselyűként csapott le a csődbe ment THQ parlagon heverő címeire, most pedig az Atari amerikai részlegének két márkáját, a Desperadost és a Silvert happolta el mások elől.

Jövő heti játékmegjelenések

Elég szegényes jövő hétnek néznek elébe, de legalább lesz Ghost Recon 3, Paradise, Desperados 2, CM 2006 meg Painkiller Hell Wars is. Azért szomorkodni nincs okunk!

Késő esti képeink

Aki esetleg afféle éjjeli bagolyként még mindig a gép előtt ül, tekintse meg most feltöltött képeinket, olyan játékokhoz, mint pl. a Test Drive Unlimited!

Az elmúlt három nap képei

Legutóbbi hatalmas galériafrissítésünk után sem voltunk restek összegyűjteni Nektek az elmúlt három nap megjelent screenshotokat!

Desperados 2: Cooper's Revenge demó

Az Atari és a Spellbound Entertrainment kooperációjában ma megjelent a Desperados 2: Cooper's Revenge kipróbálható demója.

Friss képek a galériában

Sokan hiányoltátok a közelmúltban napi rendszerességgel jelentkező galériafrissítésünket, így engedve a tömegnek újra itt egy hatalmas adag screen.

UPDATE #2: Újabb képek a galériában

Csak úgy dőlnek a képek az idei GC-ről, így mi sem ülhettünk tétlenül. Ghost Recon 3, Prince of Persia 3, Rush for Berlin...