Hogwarts Legacy PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Nyílt világú akció-szerepjáték a Harry Potter-univerzum múltjában.

Újabb relaxáló videón a Hogwarts Legacy világa

Folytatódik a Hogwarts Legacy marketingkampánya, most közel 20 percig gyönyörködhetünk a játék világának őszi tájképében.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Hosszú gameplay bemutatón a Hogwarts Legacy

Közel 45 percen keresztül nézhetünk bele a jövőre érkező Hogwarts Legacybe, miközben a készítők mesélnek a nagyszabású projektről.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

Ez történt a tegnapi State of Playen

Eseménydús volt a tegnapi State of Play, számos bejelentéssel és előzetessel érkezett a Sony a műsorra. Most összeszedtük a legfontosabb híreket egy helyre nektek.

Frissítve: Hogwarts Legacy - visszatérés Roxfortba

Az Avalanche Software csapata egy csokornyi új előzetessel tért vissza, így közelebbről is megismerhetjük Roxfort részletesen kidolgozott kastélyát és a varázslóiskola négy házát.

GC 2022: Íme, az idei Gamescom Awards nyertesei

Kiürült a Koelnmesse arénája, a Gamescom látogatói pedig mind hazamentek. Mielőtt azonban elbúcsúznánk az idei expótól, vessünk egy pillantást a Gamescom Awards 2022-es nyerteseire!

PlayStation-exkluzív küldetéssel jön a Hogwarts Legacy, kiderült a gépigény is

A minap élesedett a Hogwarts Legacy előrendelési lehetősége, így újabb fontos részleteket tudtunk meg a játékról: kiderült, hogy exkluzív küldetésnek örülhetnek a PlayStation-tulajok, és lehullott a lepel a gépigényről is.

GC 2022: Íme, a Hogwarts Legacy gyűjtői kiadása

Sajnos jövő év elejére csúszott a Hogwarts Legacy megjelenése, de addig is megcsodálhatjuk a játék gyűjtői kiadását.

GC 2022: Újabb előzetesen a Hogwarts Legacy

Tovább pörög a Hogwarts Legacy marketinggépezete, ismét egy látványos előzetes érkezett a játékhoz.