King of Seas PC, PS4, SW, XBOXONE

Kalózos akció-szerepjáték.
Típus:

King of Seas teszt

Csőre töltött ágyúkkal és szélesre eresztett vitorlákkal szálltunk tengerre, hogy kiderítsük, miféle kincseket rejteget a King of Seas. Nagy volt a lelkesedésünk, de a kalandról felemás érzésekkel tértünk haza.

Megjelent a King of Seas, itt a launch trailer

Némi csúszást követően végre megérkezett a 3DClouds és a Team17 kalózos ARPG-je, a King of Seas, mielőtt azonban vitorlát bontatnánk, csekkoljuk le a megjelenést ünneplő utolsó kedvcsinálót!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.

Új megjelenési dátumot kapott a King of Seas

A 3DClouds kalózos akció-szerepjátéka eredetileg még februárban megjelent volna, ám az utolsó pillanatban elhalasztották. Most újabb megjelenési dátumot kaptunk, amit remélhetőleg már tudnak is tartani.

Csúszik a King of Seas megjelenése

Várnunk kell még egy kicsit a dagályra, hogy kihajózhassunk, ugyanis a 3D Clouds nemrég jelezte, hogy sajnos nem fogják tudni tartani a King of Seas eredetileg tervezett februári megjelenését, így kénytelenek májusig elnapolni a premiert.

Vitorlát fel, februárban befut a King of Seas!

Procedurálisan generált világokkal operáló játékból láttunk már párat, a King of Seasben azonban egy kalózhajó fedélzetén fedezzük fel. Hajócsaták, elásott kincsek, kifosztandó települések... ez mind csakis ránk vár.

King of Seas - végtelen tengerek hátán

Egy végtelen, procedurálisan generált világ, rengeteg kincsessziget, ellenséges erődítmények és persze ellenséges hajók százai várnak ránk a King of Seas világában. Hamarosan vitorlát is bonthatunk.