Loop Hero PC

Kártyázással és építkezéssel megbolondított roguelike.

Kalózlobogót bontott a Loop Hero fejlesztőcsapata

Nem túl gyakran látunk példát arra, hogy egy fejlesztőbrigád tálcán kínálja a saját játéka kalózverzióját, az orosz Four Quarters csapata azonban most így tett, miután a háborús helyzet kereskedelmi szankciói őket is elérték.

Mára a Loop Heróval készült az Epic Games Store

Messze még az Epic Games Store ünnepi ajándékosztásának vége. Ma a Loop Hero kerül sorra, ami egy taktikus roguelike – hősünk egy végtelen hurokban ragad, amit a világot fenyegető gonosz hozott létre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Leesett az első hó, megérkezett a Mikulás, az év utolsó nagy hajrájában pedig egy újabb izgalmas hét vár ránk, ha játékmegjelenésekről van szó. Lássuk, mivel fogjuk elütni az időt a közelgő ünnepek alatt!

Ezek mentek a Nintendo Indie World Showcase-en

Ma este ismét a Nintendóra tartó független alkotásoké volt a főszerep a Nintendo Indie World Showcase-en. Tizenkilenc cím képviseltette magát a műsorban, amelyek egy jelentős része mától játszható is Switchen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év első két hónapja meglehetősen laposan indult játékmegjelenések szempontjából, a március azonban már lényegesen erősebbnek ígérkezik. Lássuk, mire számíthatunk a következő napokban!

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!