Resident Evil Re:Verse PC, PS4, XBOXONE

Deathmatchekre épülő multiplayer játék a Resident Evil-játékok legnépszerűbb figuráival.

Már elérhető a Resident Evil Re:Verse legújabb frissítése

Amellett, hogy egy új helyszínt biztosít, több nosztalgikus skint is elérhetővé tett a játékosok számára a Capcom.

Resident Evil Re:Verse teszt

Miután a Resident Evil-sorozat az elmúlt epizódoknak hála ismét visszatért a csúcsra, a Capcom úgy döntött, hogy ledobja az atomot, és egy kizárólag online élményre fókuszáló mellékhajtással borzolja a rajongók idegeit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, még egyáltalán nem ért véget az őszi játékdömping, így a négynapos hétvégére is bőséggel kaptunk friss megjelenést. Lássuk, mire számíthatunk!

Újra mozog a Resident Evil 4 remake-je

A Silent Hill után a Resident Evil kapta a főszerepet tegnap éjjel, amikor is a Capcom levetítette a Resident Evil Showcase legutóbbi adását. Lássuk a legfrissebb látnivalókat!

SGF 2022: Futottak még a Capcom Showcase műsorában

Minden kimaradt bejelentés és videó egy helyen. Többek között szó volt a Monster Hunter Rise: Sunbreak, a Resident Evil Re:Verse és az Exoprimal játékokról is.

SGF 2022: Saját műsorral jelentkezik a Capcom is

A Capcom sem marad le a nagy nyári játékparádéról, a japán stúdió egy közel 35 perces előadással készül a jövő hétre. A rendezvény főként a már bejelentett címek újdonságaira fókuszál majd.

Megkapta első előzetesét a Netflix új Resident Evil-sorozata

Júliusban olyan szemszögből láthatjuk a Resident Evil-univerzumot, ahogy eddig még soha. A Netflix élőszereplős sorozata a Wesker család jelenét és jövőjét is képernyőre viszi.

Közeleg a Resident Evil Re:Verse megjelenése?

A minap váratlanul frissült egyet a Resident Evil Re:Verse adatlapja a PEGI weboldalán, ami talán azt vetíti előre, hogy nincs már messze a régóta halogatott multiplayer spin-off megjelenése.

Júliusban érkezik a Netflix Resident Evil-sorozata

Javában pörög a Resident Evil-láz a Netflixnél (inkább kevesebb, mint több sikerrel), így idén nyáron sem ússzuk meg a zombiinváziót. A streamingszolgáltató bejelentette: a nyár közepén debütál az élőszereplős Resident Evil-sorozat.

Rövid kedvcsinálón az új Resident Evil-film

Nincs már messze a Resident Evil: Welcome to Raccoon City bemutatkozása, a készítők pedig ennek apropóján összedobtak egy újabb kedvcsinálót az adaptációhoz. Hátborzongató jelenetekből nem lesz hiány!