SGF 2022: Saját műsorral jelentkezik a Capcom is

  • Írta: szlav
  • 2022. június 7.
  • Rendezvény
Link másolása
A Capcom sem marad le a nagy nyári játékparádéról, a japán stúdió egy közel 35 perces előadással készül a jövő hétre. A rendezvény főként a már bejelentett címek újdonságaira fókuszál majd.

Júniusban már gőzerővel dübörög az E3 nélküli E3-as időszak. Természetesen a japán fejlesztők és kiadók sem maradnak ki a buliból, így várható volt, hogy a Capcom is előhozakodik a maga showműsorával. A vállalat bejelentése szerint június 13-án, magyar idő szerint pontban éjfélkor startol majd el a nagyjából 35 perces adás.

Habár a műsor a már ismert, piacon lévő vagy hamarosan érkező játékokra fókuszál majd, mindenképp érdemes lesz nyitva tartanunk a szemünket, hiszen elég izgalmas projektek fortyognak mostanában a Capcomnál. Ott van ugyebár a Street Fighter 6, a Resident Evil 4 remake, a Resident Evil: Village VR-módja, na meg persze a nyolcadik epizód DLC-je is, melynek érkezését már lassan egy évvel ezelőtt jelentette be a stúdió. Lassan a hosszas csúszás áldozatává vált Resident Evil Re:Verse is képernyőre kerülhetne, illetve jó esély van rá, hogy a hónap végén érkező Monster Hunter Rise: Sunbreak is újra megmutatja magát.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Ganzer
Egy Dragons Dogma 2 bejelentésnek örülnék..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...