MLB: The Show 21 PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Idén Xbox-konzolokra is ellátogat a Sony baseballjátéka.
Típus:

Dinók és idegenek az Xbox Game Pass kínálatában

Nincs még vége a hónapnak, miért is maradna új játékok nélkül az Xbox Game Pass kínálata? Az újdonságok közt üdvözölhetjük a Second Extinction dinoszauruszait, a Destoy All Humans! marslakóit, és végre meglengethetjük a baseballütőt is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, mi pedig menetrendszerűen állítottuk össze a legfrissebb címeket felsorakoztató heti listánkat. Nagyágyúkat most sem kapunk, de azért akad majd a napokban néhány fontosabb rétegjáték.

Visszatér a GTA V az Xbox Game Pass kínálatába

Áprilisban sem marad frissítés nélkül az Xbox Game Pass kínálata: amellett, hogy néhány cím távozik a felhozatalból, érkeznek újdonságok, és a Grand Theft Auto V is visszatér az előfizetéssel játszható fejlesztések közé.

Az Xbox Game Pass része az MLB The Show 21

Ezt is megéltük: a Sony az Xbox Game Passre gyárt játékot. Az MLB The Show idei felvonása a sorozat történelmében először Xbox-konzolokra is ellátogat, ráadásul már a premier napjától a Game Pass részeként.

Multiplatformosodik az MLB: The Show 21

Megéltük ezt is: a Sony Xboxra fejleszt játékot. Az eddig kizárólag PlayStation-konzolokon megjelenő MLB: The Show idei felvonása a zöldekhez is ellátogat, a bejelentéshez, illetve a premierdátumhoz pedig még egy előzetest is kaptunk.