Neon White PC, SW

Belsőnézetű lövölde a mennyekben, kártyákkal.

SGF 2023: További 11 játék landol hamarosan az Xbox Game Passben

Az Xbox Games Showcase Extended alatt közel egy tucat új játék érkezését erősítették meg az Xbox Game Passbe, köztük a régóta várt Sea of Stars is. Lesz itt még The Lamplighter's League és Neon White is.

Íme, a 2023-as DICE Awards nyertesei

Lezajlott a 26. Design Innovate Communicate Entertain Awards rendezvénye, lássuk a nyerteseket!

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk az év végi hajrához, a következő napokban kerül boltokba az utolsó adag nagyobb cím az idei esztendő felhozatalából. Lássuk, mire számíthatunk!

Az Unpacking nyerte el a The Game of the Year-díjat a hétvégi Indie Live Expón

A 2022-es téli Indie Live Expót december 4-én rendezték meg, és az erős mezőny ellenére az Év Játéka-díjat a relaxáló Unpacking nyerte el.

PlayStation-konzolokon is játszható lesz a Neon White

Az Angel Matrix gondozásában megjelent, több kategóriában is The Game Awards-díjra jelölt indie speedrunning videójáték, a Neon White újabb portokat kap.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Óriási nagy megjelenésekre most sem számíthatunk, de akad néhány finomság a heti premiereket összegző listánkon. Lássuk a felhozatalt!

SGF 2022: Jövő héten jelenik meg a Neon White

Néha a démonok is a mennyekbe kívánkoznak... előtte azonban be kell bizonyítaniuk, hogy helyén vannak a reflexeik. Egy hét múlva jelenik meg a kártyás FPS, a Neon White.