Death's Door PC, XBOXONE, XSX

Elveszett lelkek nyomába eredhetünk ebben a látványos akció-kalandjátékban.
Típus:

Death's Door teszt

Szótlan, aranyos varjúként épp aktuális lélekbegyűjtő körutunkon járunk, amikor valami nagyon félrecsúszik. Ahhoz, hogy rendbe hozzuk a dolgokat, három nagyobb régióban, három nagyobb lélek megszerzése lesz a feladatunk.

Death's Door - megérkezett a launch trailer

Megjelent a Titan Souls fejlesztőinek legújabb játéka, a Death's Door, vele együtt pedig megérkezett a launch trailer is. Az elveszett lélek nyomát kutató kis hollóra komoly megpróbáltatások várnak, ezt pedig nem titkolja az előzetes sem.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Figyelemre méltó független fejlesztésű játékokkal készül erre a hétre a globális videojáték-ipar. Megjelenik a Cris Tales és a Last Stop is, de ha valami nagyobb franchise-ra vágyunk, szörnyvadászok lehetünk a The Witcher: Monster Slayerben.

E3 2021: Lássuk, mit hozott idén a Devolver Digital!

Szinte már hagyomány, hogy a Devolver Digital is bejelentkezik az E3-as műsorok közé a maga kisfilmjeivel, amelyek azt a célt szolgálják elsősorban - már a játékok bemutatása mellett -, hogy kifigurázzák az iparági trendeket.

E3 2021: Ezek mentek a Day of the Devs műsorában

A Summer Game Fest nyitóműsora után a Day of the Devs következett, amely indie játékok fejlesztőinek adott esélyt a szereplésre. Közel húsz cím vett részt a Double Fine és az iam8bit műsorában.

Death's Door - az elveszett lélek nyomában

A Devolver Digital által megválogatott indie címekben nem szoktunk csalódni, és első ránézésre a Death's Door is igen ígéretesnek tűnik. A főszereplőnk egy holló, aki egy elveszett lélek felkutatására adja a fejét.

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.