Ezt hozta a tegnapi State of Play

  • Írta: gorien
  • 2021. október 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnapi State of Playen nem hangzott el nagy bejelentés, a Sony inkább a PlayStationre várható kisebb címeket részesítette előnyben. A tíz résztvevős műsorban két címnek ez volt az első felbukkanása.

Bugsnax

A PlayStation 5 egyik nyitócímeként megjelenő Bugsnaxben hamarosan még izgalmasabb lesz az élet. A The Isle of the BIGsnax című ingyenes kiegészítőben gigantikus, őskori kajabogarak bukkannak fel. Az izgalmak mellett egy kis békesség is jut persze, hiszen letelepedhetünk a saját kezűleg épített és díszített házikónkban. A kiegészítő 2022-ben jelenik meg.

Death's Door

A Death's Door már befutott PC-re és a Microsoft konzoljaira, de a PlayStationöket sem fogja kihagyni. Ebben a részben soulslike, részben metroidvania játékban egy kis varjúval járjuk be a világot és harcolunk, amíg csak bírunk, a mókához pedig november 23-án csatlakozhatnak a playstationösök. Az előrendelők megkapják mellé a fejlesztők előző játékát, a Titan Soulst.

Deathverse: Let It Die

A műsor egyik friss bemutatkozója volt a Deathverse: Let It Die, amely a Grasshopper Manufacture free-to-play akciójátékának, a Let It Die-nak az univerzumába repít vissza minket. Az akkori események után több száz évvel egy valóságshow-ban ölik egymást az emberek, ez pedig nevetséges, testreszabható fegyvereket és őrült akciót ígér. 2022 tavaszán jelenik meg.

First Class Trouble

Az Inivisible Walls social deduction játékában egy luxusűrhajón kell rájönnünk, hogy az utasok között ki a többiek életére törő, teljesen embernek kinéző robot. A First Class Trouble jelenleg PC-n early accessezik, de a november 2-án már PlayStationön is megtaláljuk. Sőt, a PlayStation Plus novemberi játékai közé is utat talál.

Five Nights at Freddy's: Security Breach

A Five Night at Freddy's-játéksorozat legújabb darabja minden eddiginél nagyobbra emelné a téteket egy animatronikus állatokkal teli plázával, akik a változatosság kedvéért persze most is mind az életünkre törnek. A Security Breach december 16-án jelenik meg.

KartRider: Drift

A Nexon népszerű kartjáték-szériájának friss része PlayStationökre is begurul 2022-ben, és free-to-play modellben vethetjük bele magunkat a versenybe. Aki azonban nem tud addig várni, máris regisztrálhat a PlayStation 4-en tartandó zárt bétatesztbe való bekerülés reményében.

Little Devil Inside

Hat éve készül már a Neostream érdekes túlélőjátéka, amely iránt annyira izgatott volt a Sony, hogy előre beharangozta, mint a State of Play egyik várható látványossága. A természettel és a természetfeletti szörnyekkel is meggyűlik majd a bajunk a Little Devil Inside-ban, ami 2022-ben PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve PC-re is megjelenik.

Star Ocean: The Divine Force

A Square Enix és a tri-Ace legújabb Star Ocean-játéka volt a másik friss bemutatkozó a Sony műsorában. A huszonöt éves játékszéria következő epizódjában, a The Divine Force-ban sci-fi és fantasy keveredik, az eddigi legakciódúsabb harcrendszert ígérik, továbbá szabadon berepülhető világot és egy két szemszögből elmondott történetet kapunk. 2022-ben jelenik meg.

The King of Fighters XV

A The King of Fighters XV felbukkanásának két apropója is volt. Egyrészt Doloresszel bővült a játék már így is gazdag karakterfelhozatala, másrészt pedig közeleg a nyílt bétateszt PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is. November 20-22. között nyolc karakterrel gyepálhatjuk online a többi játékost. A játék teljes megjelenése 2022. február 17-én esedékes.

We Are OFK

Az OFK nevű indie zenekar összeállt a Hyper Light Drifter dizájnerével, hogy egy önéletrajzi ihletésű játékot szállítsanak le jövőre. Az öt epizód során megismerhetjük a banda történetét, de minden részben egy-egy videoklip megrendezésének feladata is ránk hárul, amelyek alatt az OFK frissen debütáló számai szólnak.

8.
8.
Tibi80
Death Doors meg a Little Devil Inside az jó, de a többi az erősen felejtős kategória.... :)
7.
7.
Kovbaj
#4: Little Devil Inside érdekel, de még mindig nincsen megjelenési dátum hozzá sajnos.
6.
6.
DarkCrash
#1: Na én pl ezért csinálom azt, amíg nincs legalább 6-7 olyan játék ami érdekel ( ami csak PS5-re van ), addig nem váltok. Bőven jó még a Pro
5.
5.
Verte meg  a rivotrill
#4: Ezzel tisztában vagyok csak egyre visszataszítóbb a marketing ami a nagy gépeket körülveszi ... Vedd meg és majd 4-5 év múlva kapsz a géphez méltó játékot is !Addig itt vannak amik igazából PS4 -SWITCH Stb is elfutnának .... No de ez van
4.
4.
crytek
#3: Mert nem minden a grafika és ezeket is veszik rengetegen.
3.
3.
Verte meg  a rivotrill
Micsoda szarkupac volt a next gen masinákra kérem a közönség állva tombol !!! Kérdésem lenne a Sony / Microsofthoz ! Tényleg miért van ilyen erős hardver az új gépekben ha ennyi dedós vackot csinálnak rá ??? Adtak volna ki akkor egy PS4 MAX-ot teljesen feleslegesnek érzem így a PS5 jelenlétét . . . Én vagyok ezzel csak így ? ? ? ?
2.
2.
Stark666
Uhhh. Még jó hogy nem vártam meg a késő esti műsort :D Ezért kár lett volna
1.
1.
Dízel
Ezek aztan a nex gen jatekok, ezek miatt erdemes ps5ot venni. Na lapozzunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...