They Always Run PC

2D-s akció-platformer egy bűntől roskadozó űrwestern környezetben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét hasonlóan alakul majd a megjelenések frontján, mint a korábbiak: habár akad néhány érdekesebb premier, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz hiány játékmegjelenésekből, igaz, nagyágyúból jóval kevesebbet kapunk ezúttal: a következő napok legnagyobb gurításának a The Dark Pictures-sorozat következő felvonása ígérkezik.

They Always Run - októberben indul a vadászat

Egy rajzfilmes előzetest és pontos megjelenési dátumot kapott a They Always Run. Az Alawar Entertainment oldalnézetes akciójátékában egy háromkarú fejvadászt alakítunk, aki nem kíméli a galaxis leghitványabb söpredékét.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

They Always Run - háromkezű cowboy az űrben

A birodalom bukása óta káosz dúlja a galaxist, valakit megtalálni kivételes feladattá vált – itt jön a képbe Aiden, a háromkezű fejvadász, generációja egyik legjobbja. Egy 2D-s akció-platformerben fedezhetjük fel ezt a bűnnel teli űrwestern világot.