Tiny Tina's Wonderlands PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Saját játékot kap a Borderlands-játékok Tiny Tinája.

Napokon belül a Steamet is beveszi a Tiny Tina's Wonderlands

Hamarosan már nem csak az epicesek kiváltsága lesz PC-n a Tiny Tina's Wonderlands. A steames starttal együtt ráadásul a szezonbérlet következő felvonása is megérkezik.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Stúdiót vett a Gearbox Entertainment

Kétszázhúsz fővel bővül a Gearbox állománya, a cég felvásárolta ugyanis a Lost Boys Interactive-ot. A fejlesztőcsapat olyan játékokon dolgozott, mint a PUBG Battlegrounds vagy a Tina Tina's Wonderlands.

Tiny Tina's Wonderlands teszt

Tiny Tina nemcsak a robbanószerek szakértője, de gyakorlott bunkermester is a Bunkers & Badasses nevű szerepjátékban. A kislány fantáziavilágában varázspálcát és puskákat lóbáló hősökké válhatunk a Sárkányúr ellen vívott hadjáratban.

Brit toplista: Kirby kirobbanthatatlan az élről

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, miután azonban nem sok dobozos megjelenésünk volt a múlt héten, nem is okozott meglepetést: továbbra is Kirby új kalandja tanyázik az élen.

Brit toplista: Tiny Tina nem bírt Kirbyvel

Akad pár érdekesség a legutóbbi friss toplistán, elvégre több új megjelenésünk is volt az elmúlt héten. Meglepetés: a Ghostwire: Tokyo még a legjobb tíz közé sem fért be, a Kirby viszont lenyomta Tiny Tina önálló kalandját.

Tiny Tina's Wonderlands - befutott a launch trailer

Kalandra fel, megjelent a Tiny Tina's Wonderlands! A Borderlands-sorozat furcsa, D&D-szerű szerepjátékos körítéssel megspékelt mellékága egy ütős trailerrel készült a premier napjára - csekkoljátok le!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a következő napokban talán kevésbé tempósan érkeznek majd a friss címek, így is akad olyan játék, amire érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk!

Befutott a Tiny Tina's Wonderlands gépigénye

Már csak másfél hét van hátra a Tiny Tina's Wonderlands megjelenéséig, így a Gearbox végre lerántotta a leplet a játék PC-s változatának pontos rendszerkövetelményéről.

Szezonbérletet is kap a Tiny Tina's Wonderlands

A Borderlands-játékokhoz hasonlóan a Tiny Tina's Wonderlands sem marad szezonbérlet nélkül, amelynek most megismerhettük a tartalmát. Új kihívások, egy hetedik karakterosztály és mutatós felszerelések várnak majd a megjelenés után.