Wolfenstein

A Wolfenstein sorozat legújabb darabja forradalmian új grafikai megoldásokkal a Raven Software műhelyéből. A projekt korábban Castle Wolfenstein néven volt ismert.

Wolfenstein

Ó, a Black Sun! A Harmadik Birodalom csodafegyvere, egy míves energiaforrás, ami megváltoztathatja a II. világháború végkimenetelét, a hozzá tartozó, ősi medál, a Thule segítségével átléphetünk egy párhuzamos dimenzióba, ahol természetfeletti képességeket alkalmazva kenhetjük el az okkultista tudományokhoz folyamadó nácik száját. Mindez ismét B.J. Blazkowitz-ra, azaz Ránk hárul. Minden FPS ősatyja, a Wolfenstein hét év után visszatért!

Wolfenstein

A Wolfenstein-saga visszatér! Az Activison az idei E3-at látta legmegfelelőbb időpontnak, hogy végre véget vessen a találgatásoknak és konkrét tényekkel álljon elő a legenda legújabb részével kapcsolatban, hiszen készültéről ugyan tudtunk, ám a több éves conceptek elég kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy az érdeklődést fenntartsák. De nemrégiben megtört a jég, a név nem veszett el, tökéletes kezekben van a Raven Software-nél, és az id Tech4 grafikus engine-jével megtámogatva vissza fog térni a köztudatba. Okkultista németek, soha nem látott titokzatos képességek, egy komor, háború sújtotta város színhely gyanánt. B. J. Blazkowicz nem megy még nyugdíjba.