Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Felújított kiadást kapott a GTA-trilógia.
Típus:

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Brit toplista: a Mario Kart 8 nyerte 2021 utolsó hetét

A brit dobozos játékeladások toplistáján is lezárhatjuk 2021-et, hiszen befutott az év utolsó hetének összesítése. Ez alapján a Mario Kart 8 Deluxe-ot övezte a legnagyobb érdeklődés karácsony és szilveszter között.

GTA Trilogy - ajándékot kapnak a PC-s játékosok

A Rockstar bejelentette, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s vásárlói egy ingyenjátékot is behúzhatnak a jövő hónap elejéig. A játékosok öt cím közül választhatnak.

Brit toplista: a szokásos slágerjátékok az élen

Miután nem igazán volt jelentős megjelenés mostanában, a legutóbbi brit toplista sem okozott meglepetéseket: az élbolyban a szokásos slágercímek feszítenek, és a PS5-játékok is belehúztak.

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition teszt

Bár a mobilos fejlesztőcsapatot ismerve aggodalomra adott okot a felújított GTA-trilógia bejelentése, azért titkon reménykedtünk, hogy korrekt újrakevert kiadásokat kapunk. Nem így lett.

Megérkezett a GTA-kollekció következő javítása

Befutott a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition második nagyobb javítása, amely több mint száz bugot gyomlál ki a kollekcióból. Ezzel együtt kiderült, hogy csúsznak a dobozos változatok.

Visszahozza a Rockstar az eredeti GTA-trilógiát

Szörnyű állapotban jelent meg a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, ezt pedig végre belátta a Rockstar Games is. A stúdió elnézést kért a játékosoktól, és visszahozza a digitális boltokból eltüntetett eredeti verziókat.

Újra elérhető a GTA-kollekció PC-s változata

Az egész hétvégén át tartó huzavona után a Rocktar nemrég újra elérhetővé tette a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s változatát. A fejlesztőcég azt ígérte, hogy folytatja a teljesítmény csiszolását a platformon.

Újra a Hot Coffee kísérti a Rockstart?

Noha a Rockstar Games Launcher már elérhető, a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s változata továbbra sem játszható - a Rockstar szerint ki kell szedni belőle néhány fájlt, aminek nem lenne helye a játékban.

GTA Trilogy - leállították a PC-s verzió árusítását

Tegnap este "karbantartás miatt" leállt a Rockstar Games Launcher, a fejlesztőcég pedig azóta dolgozik a szolgáltatás helyreállításán. Mindezt úgy, hogy épp most jelent meg a felújított GTA-trilógia, aminek egyelőre szüneteltetik az árusítását.