Tényleg bekerül a Netflix Games katalógusába a Grand Theft Auto: The Trilogy

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 29.
  • Megjelenés
Link másolása
December 14-től minden Netfilx-előfizető ingyen hozzájuthat a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition iOS-es vagy androidos változatához. Voltak már jelek a Rockstar és a streamingórás összeborulására, ami most már hivatalos.

Még októberben kaptuk a fülest, miszerint a Netflix azért kilincselt a Rockstar Gamesnél, hogy megszerezze valamelyik Grand Theft Autót a saját szolgáltatásához, és most kiderült, sikerrel járt a vállalat. A Netflix Games bejelentette, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition december 14-től elérhető lesz az App Store-ban és a Google Play kínálatában, valamint a Netflix mobilalkalmazáson keresztül.

Természetesen minden aktív Netflix-előfizető számára ingyenes lesz a GTA III, a GTA Vice City és a GTA San Andreas felújított változatát tartalmazó gyűjtemény, november 30-tól pedig előregisztrálhatunk mindhárom játékra.

A 2021-es megjelenés idején nem volt toppon az újrakevert GTA Trilogy, a kiszervezett fejlesztésnek meg is lett a böjtje, ám azóta számos frissítésen átesett a játék, így a Netflix felhasználói valószínűleg egy tisztességes mobilos portot kapnak a jövő hónapban.

5.
5.
delphijos
#2: Azért ennyire ne túlozzunk, 12 dollár a 3 game. Aki nem játszott vele, egész biztos nem a mobilos verzió miatt fog késztetést érezni hogy a többit is meegvegye. Azért mindentől nem kell hannyattesni, ez is csak üzlet, nem jótékonyság.
4.
4.
memoryman
#3: Azt nem ismerem, de mindjárt ránézek.
3.
3.
TrishtanAG
#2: A Netflix amúgy meglepően jó játékokat szokott odaadni. Például olyan zseniális cuccokat, mint az Immortality, ami a tavalyi év egyik legparásabb kalandjátéka volt.
2.
2.
memoryman
Ha ez embernek van Netflix előfizetése akkor ez jó hír! Azért elég komoly játékok ezek hogy csak így ingyen hozzávágják. Meg biztos van aki még nem játszott velük és ezután megveszi a többi részt.
1.
1.
crytek
Az életem nagy álma hogy mobilon játszak GTA-t... mindig is erre vágytam....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...