MultiVersus PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Warner Super Smash Bros.-klónja.

TGA 2022: Az Elden Ring lett az év játéka

Geoff Keighley idén is megtartotta az The Game Awards éves díjátadóját, és habár a rivaldafény java ezúttal is az új bejelentésekre és trailerekre vetült, ne feledjük el, hogy mégiscsak egy díjátadóról volt szó!

Új karakterrel és pályával indult a MultiVersus második évada

A MultiVersus második évadához csatlakozik Marvin, a marslakó és egy új helyszín is, méghozzá a Trónok harcából ismert trónterem Királyvárból.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

MultiVersus - megérkezett Black Adam, új játékmódokat is hozott magával

A saját mozifilmjével egybecsengve a MultiVersus porondján is megjelent Black Adam. A kegyetlen antihős érkezésével egy pár izgalmas új játékmódot is kapott a Warner brawlere.

Mark Hamill adhatja a hangját Jokernek a MultiVersusban

Adatbányászok olyan információkra tettek szert, melyek alapján szinte biztos, hogy Mark Hamill fogja adni Joker hangját a MultiVersusban.

Megosztó lesz a MultiVersus mai frissítése

Tovább zakatol a Warner Bros. verekedős platformjátéka, a legújabb frissítés azonban bőven hoz magával jót is és rosszat is. A legújabb hős érkezését jóval lassabb fejlődés kíséri.

MultiVersus teszt

A Warner Bros. egymásnak eresztette a tulajdonában lévő összes film, sorozat és rajzfilm hősét, hogy méltó kihívót állítson a Super Smash Bros. elé. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen fantasztikusan fog elsülni a dolog!

MultiVersus - hatalmas frissítés érkezett, már Gizmo is játszható

Két nap késéssel ugyan, de végre megérkezett a MultiVersus legújabb frissítése. Csatába áll a Szörnyecskék Gizmója, a többi hős pedig jelentős átalakításon esik át.

Gizmo is csatlakozik a MultiVersus hőseihez

Újabb meglepetéskarakterrel bővül a MultiVersus névsora! A jövő héten a Szörnyecskék nagyfülű szőrmókja, Gizmo is belép az arénába.

MultiVersus - megérkezett Morty

A végtelen párhuzamos dimenziók végtelen számú Mortyjai közül jutott egy a MultiVersus csataterére is. A Warner bunyós játéka továbbra is piszkosul népszerű, az első szezon frissítései pedig menetrendszerűen érkeznek.