MultiVersus (2022) PC, PlayStation, Xbox

A Warner Super Smash Bros.-klónja.
1721838600

MultiVersus - újabb crossoverek nyomaira bukkantak adatbányászok

Egy rakás újabb crossover nyomaira bukkantak adatbányászok a WarnerBros. közkedvelt szereplőit felvonultató verekedős játékban, a MultiVersusban. Van köztük Harry Potter, Barbie, sőt még Kalandra fel! is.
1721718481

A Warner Bros. felvásárolta a MultiVersus fejlesztőit

Szerződéses, de alapvetően független külsős stúdióból a Warner Bros. saját fejlesztőbrigádjává vált a Player First Games - az a csapat, akik összedobták a Warner-karakterek mashupját felvonultató MultiVersust.
1716789600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a PC-s tábor örülhet ennek a hétnek, konzolokra túl sok új cím nem jelenik meg a héten. Természetesen senki sem marad új megjelenések nélkül, de a moziba járóknak is lesz program.
1716638400

MultiVersus - ajándék Battle Pass jár a korábbi játékosoknak

Ha te is játszottál korábban a MultiVersus bétaverziójával, akkor van számodra egy szuper hírünk! A Player First Games ingyenesen odaadja az első szezon prémium bérletét a visszatérő játékosoknak!
1716544803

Jason Voorhees-szel is számolni kell a MultiVersusban

A Péntek 13 legendás főgonosza is benne lesz a Player First Games verekedős játékában, és hozza magával ikonikus macsétáját is. Ha nem vigyázol, ágyastól összecsomagol és ledob a pálya széléről is - lásd az új gameplay trailerben!
1716220800

MultiVersus - Jason Voorhees és Smith ügynök is csatlakozik a játékhoz

A jövő héten újra megjelenő játék a Warner Bros. Discovery által birtokolt franchise-okból válogatja össze a játszható karaktereket, akik közül most két újabbról hullott le a lepel.
1716033600

MultiVersus - így működik a PvE-mód

A hónap végén újra ringbe szállnak a Warner Bros. legkülönbözőbb figurái, ráadásul a kompetitív PvP mellett ezúttal már egy PvE játékmódot is kapunk. Lássuk, milyen kihívást nyújtanak majd a Riftek!
1715700654

Akció közben láthatjuk a MultiVersus Jokerét

A Player First Games már jó előre beharangozta, hogy a Mark Hamill szólaltatja meg Jokert a május 28-án újrainduló MultiVersusban, de most végre igazi gameplay jeleneteket kapuk az őrült bohócról.
1715263200

Mark Hamill szinkronizálja a MultiVersus Jokerét

A május végén újrainduló játékban újra ismerős hangokkal érkezik majd Batman és Joker párosa. Hamill és Conroy már “összecsaptak” a Batman: A rajzfilmsorozatban, valamint a Batman: Arkham-játékokban.
1710171000

Megvan a MultiVersus újramegjelenésének dátuma

Közel egy évvel azután, hogy a játékot átdolgozás címszóval levették az online térből, vissza is tér a számos franchise karaktereit felvonultató kavalkád, igaz, egy kicsit még várni kell.