We Love Katamari

"A Katamari egy ragadós és rücskös golyó elnevezése, ami a játék során különféle méretekben fordul elő, és amire minden létező tárgy ráragad..."
Típus: Táblajáték

Elhagyta a Namco Bandai-t a Katamari atyja

Keita Takahashi, az eredeti Katamary Damacy és a Noby Noby Boy atyja elhagyta a Namco Bandai-t. A válás már régóta érett, Takahashi nem csak a kiadó-fejlesztő céggel való munkát, hanem az egész játékipart megelégelte, és több korábbi interjúban is azt nyilatkozta, hogy szeretne mást csinálni.

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

A húsz "legmásabb" játékhős

Tudjuk jól: egyenlőség, szeretet és a többi. Akkor sem tudtuk megállni, hogy ne tegyük közzé a listát, melyen a játékipar húsz "legmelegebb" karaktere szerepel.

We Love Katamari

Adott egy unott, középkori hacukába öltöztetett emberszabású figura, aki az emberektől csak annyiban különbözik, hogy a feje egy nagyon széles henger, ő a Kozmosz uralkodója, aki megalkotta magát a görgetős játékot, a Katamari Damacy-t, mellesleg ő képregényes buborékokban kommunikál velünk, nagyjából Monty Python humorral, magát többes számban emlegetve...