ARC Raiders

Az Embark Studios első önálló projektje.

Kiszivárgott az ARC Raider játékmeneti videója

Az azóta már törölt videó kapcsán a kommentelők nem igazán beszéltek elismerően, igaz, még csak az alfa verzió zárt teszteléséről kiszivárgott anyagról van szó.

Teljes műfajváltáson esett át az ARC Raiders

A tavalyi késés után az EA-veteránokból álló Embark Studio úgy döntött, hogy az eredetileg kooperativ lövöldözésre kihegyezett ARK Raiders inkább PvPvE shooterként folytatja pályafutását.

Jövőre csúszik az ARC Raiders is

Az EA-veteránokból álló Embark Studios ígéretes lövöldéje, az ARC Raiders sem úszta csúszás nélkül. A játék premierjét egészen a jövő évig halasztották.

TGA 2021: Bemutatkozott az ARC Raiders

Az ARC Raiders világában az emberiség lassan kifogy a menedékből. A brutális erejű óriásrobotok letaroltak mindent, nekünk mégis helyt kell állnunk velük szemben ebben a free-to-play lövöldében.

Nézd vissza a The Game Awards műsorát!

Hajnalban megrendezésre kerül az idei év utolsó nagy videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az év legnagyszerűbb játékait ünneplő díjátadó során természetesen ezúttal is rengeteg új bejelentésre és látnivalóra számíthatunk.

ARC Raiders - teaseren az Embark első játéka

Rövid teaserrel jelentkezett az EA-veteránokból álló Embark Studios első játéka, az ARC Raiders. A stockholmi csapat várhatóan a The Game Awards műsorán leplezi le hivatalosan a sci-fi lövöldét.