Faces of War

Második világháborús stratégia, mely korábban Outfront II. néven volt ismert. A játékban izgalmas, látványos de mindenekelőtt bitang nehéz küldetések várnak minket...

Kiegészül a Faces of War

Kiegészül a Faces of War című valós idejű stratégia, mely tavaly jelent meg a Ubisoft kiadásában és igen jól szerepelt szerte a világon.

Három friss javítás tölthető le szerverünkről

Megérkezett a Battlefield 2142 első javítása, a Faces of War 1.2-es peccsének béta változata, illetve egy apró Madden NFL 07-frissítés is landolt szerverünkön.

Már készül az első Faces of War-patch

Egy hivatalos hozzászólást olvasva a Ubisoft fórumán tudtuk meg, hogy már készül az első javítás Faces of War című második világháborús stratégiájukhoz.

A jövő héten megjelenő játékok

Jövő héten érkezik többek közt az Age of Pirates, a Company of Heroes, a Faces of War, a Joint Task Force, a LEGO SW2, az NHL 07, a Rule of Rose és sok más!

Lokálból tölthető a Faces of War multi demója

Megérkezett a múlt héten beharangozott Faces of War-demó - ezúttal a többjátékos módokat próbálhatjátok ki, ha neki estek a 280 megás letöltésnek!

Faces of War többjátékos demóra várunk

Az Ubisoft ma esti jelentése szerint hamarosan kipróbálhatjuk a Faces of War játékuk multis prezentációját is. A demót illető további információkért olvassatok tovább!

GC 2006: Délutáni screenshot-dózis

Ezúttal több mint 160 új képet gyűjtöttünk össze a Games Convention legjobb játékaiból. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere!

Kipróbálható a Faces of War

A korábban Outfront II néven ismert második világháborús stratégia kipróbálható verziója végre letölthető az internetről - tükörszerver-lista itt!

Kétszáz darab friss screenshot a galériánkban!

Kétszáz darab vadi új kép került galériánkba, a felhozatal: Chromehounds, El Matador, Prey, Pro Evolution Soccer 6, Test Drive Unlimited és még sok más nyalánkság.

215 darab friss kép galériánkban!

215 darab fantasztikus screenshottal frissül a GK képgalériája: a mai felhozatal nagy címei között szerepel többek között az új Medal of Honor és a Caesar IV.