Serious Sam: Siberian Mayhem PC

Kiegészítőt kap a legutóbbi Serious Sam-játék.

Túlélőmóddal és modolási eszközökkel erősít a Serious Sam: Siberian Mayhem

Ha még nem volt elég a féktelen aprításból, akkor visszavárja a játékosokat a Serious Sam: Siberian Mayhem. A legújabb frissítés egy halom hasznos újdonsággal és még több tartalommal bővíti ki Sam Stone kalandját.

Serious Sam: Siberian Mayhem teszt

Sam Stone legújabb szörnyírtó hadjárata egy olyan akcióval és trancsírozással teli kaland, amely során egy mitikus kérdést járhatunk körbe; mégis hogy a csudába maradhatott fent 21 éven keresztül ez a franchise?!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet még elkönyvelhetjük a januári uborkaszezon áldozatának, egy-egy érdekesebb cím azonban most is felüti a fejét. A Pokémon-rajongók és a kincsvadász kalandorok különösképp jól járhatnak.

Így kezdődik a Serious Sam: Siberian Mayhem

Már csak néhány napot kell várnunk Sam Stone epikus visszatérésére. A világ legvagányabb szabadságharcosa némileg vacogva hamarosan rendet tesz Szibériában is - ennek láthatjuk ma az első tíz percét.

Hónap végén jön a Serious Sam: Siberian Mayhem

A Devolver Digital tényleg nem beszélt mellé, és ma hivatalosan is lerántották a leplet a Serious Sam 4 önállóan is futtatható kiegészítőjéről, a Serious Sam: Siberian Mayhemről, ami még a hónap végén meg is jelenik.