The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution

Folytatódik a VR-os The Walking Dead.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre megjelenik a Resident Evil 4 remake-je, az eddigiek alapján ráadásul jó is lesz. A hétvégén pedig ismét Diablo IV tesztidőszak lesz, ezúttal nyílt béta formájában.

Ilyen lesz a The Walking Dead: Saints & Sinners második része PS VR2-n

Ugyan a The Walking Dead: Saints & Sinners első és második része lecsúszott a PS VR2 megjelenéséről, márciusban végre elérhetővé válnak az új hardveren.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is sűrű megjelenések szempontjából, a legjelentősebb megjelenés minden bizonnyal a PlayStation 5-höz megjelenő PS VR2 és annak nyitókínálata.

Így fest a PlayStation VR2 teljes nyitókínálata

Március végéig több mint 30 játék érkezik a Sony újgenerációs VR-headsetjéhez, a PS VR2-höz, köztük pár visszatérő nagyágyú is. Lássuk a teljes listát!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban ráfordulunk az év végi hajrára, a kiadók és fejlesztők mostanság lövik majd el a maradék puskaporukat. Lássuk, mi vár ránk ezen a héten!

Ennyibe kerülnek majd a PS VR2-játékok

A mai naptól előrendelhetővé vált a PlayStation VR2, ezzel együtt pedig számos játék áráról is lehullt a lepel.

Ez történt még a Meta Connect 2022 eseményen

A Meta Quest Prón kívül számos egyéb bejelentéssel is szolgált Mark Zuckerberg cége a Meta Connect 2022-n, lássuk a legérdekesebb híreket!

PlayStation VR-ra tart a The Walking Dead: Saints & Sinners második része

A State of Play során jelentették be, hogy a Sony VR-szemüvegeivel is játszható lesz a nagysikerű The Walking Dead: Saints & Sinners második fejezete.

Szellemirtók-bejelentést is hozott a Meta Quest játékbemutatója

Tegnap este tartotta meg a Meta a második Meta Quest Gaming Showcase-t, amelyen a közeljövő Meta Quest-szemüvegekre szánt játékai sorakoztak fel. Lássuk, hogy milyen bejelentéseket hozott a műsor!

Folytatódik a VR-os The Walking Dead

Újra megnyílik előttünk a zombilepte New Orleans a The Walking Dead: Saints & Sinners folytatásában. A Chapter 2: Retribution alcímű VR-játékért ismét a Skydance és a Skybound felel.