Exoprimal PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Csapatalapú, kompetitív akciójáték egy dínóinvázió közepette.

Exoprimal-előzetest is hozott a Tokyo Game Show

A Capcom az Exoprimalt is magával vitte Tokióba, ahol egy új előzetest villantott az érdeklődőknek: a trailer ízelítőt ad nekünk a sztoriból, és a játékmenet kapcsán is tartogat friss részleteket.

Exoprimal - ismerjük meg a dinoszauruszokat!

Egy háborúban elengedhetetlen az ellenfél kiismerése. 2040-re mindennapossá vált a dinóhordák támadása, a Capcom ezért kisegít minket egy előzetessel, ami képbe hoz a különféle óriásgyíkokkal.

Ismét mozgásban az Exoprimal

Nemrég zárt Exoprimal-tesztkört tartott a Capcom, a próbát pedig videón is meg lehetett örökíteni - ennek megfelelően el is lepték a YouTube-ot az új gameplay felvételek.

SGF 2022: Futottak még a Capcom Showcase műsorában

Minden kimaradt bejelentés és videó egy helyen. Többek között szó volt a Monster Hunter Rise: Sunbreak, a Resident Evil Re:Verse és az Exoprimal játékokról is.

A Dino Crisis producere is dolgozik az Exoprimalon

Múlt héten mutatkozott be a Capcom vadonatúj játéka, az Exoprimal, ami egy jövőben játszódó dinoszauruszinvázió történetét meséli majd el. Most kiderült, hogy a játékon a Dino Crisis-sorozat egykori producere is dolgozik.

Egy tucat játékkal készült a tegnapi State of Play

Az ígéreteknek megfelelően egy húszperces válogatással készült tegnapi State of Playére a Sony. A főszerepben a PlayStation japán partnerei voltak, a Capcom és a Square Enix is mutatott be új játékot.