Flintlock: The Siege of Dawn PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Varázslat, puskapor és letűnt istenek várnak a világ sorsáért vívott háborúban.

Ismét mozgásban a Flintlock: The Siege of Dawn

Az A44 Games berkein belül készülő Flintlock: The Siege of Dawn egy egész pofás akció-RPG-nek tűnik, most pedig közel öt percen keresztül nézhetjük meg mozgás közben.

SGF 2022: Mit hozott nekünk idén a PC Gaming Show?

Habár a Summer Game Fest eseményeinek még nincs vége, a hétvégi hajtásnak a PC Gaming Show-val mondhattunk búcsút. Lássuk, hogy mit hozott nekünk idén a master race műsora!

SGF 2022: Gameplayt mutatott a Flintlock

Az A44 Games puskaporos fantasyje ismét előkerült, ezúttal pedig kétpercnyi játékmenetet is hozott magával: a változatos ellenfeleken túl a főhős néhány képességét is megismerhettük.

Ismerjük meg a Flintlock: The Siege of Dawn világát!

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Flintlock: The Siege of Dawn. A friss videónak hála közelebbről is szemügyre vehetjük az akció-szerepjáték gazdag világát, és ráleshetünk a félelmetes istenekre is.

Ezt mutatta a tavaszi Future Games Show

A két éve útjára indított Future Games Show idén is három adással jelentkezik, amelyek indie stúdiók és nagyobb kiadók játékait is bemutatják. A tavaszi műsort tegnap este tartottak, összegyűjtöttük, mi szerepelt rajta.

Bemutatkozott az Ashen alkotóinak új játéka

Mágiával, puskaporral és ősi istenekkel készül a Flintlock: The Siege of Dawn. Az Ashen mögött álló A44 Games következő játéka egy nyíltvilágú akció-szerepjáték lesz, középpontban egy harcossal és mágikus társával.