The Witcher 4

Unreal Engine 5-ön készül az új Witcher-játék.

Jó darabig kell még várnunk a The Witcher remake-jére

A CD Projekt RED szerint csak a következő The Witcher-játék megjelenése után futhat be az eredeti rész remake-je - ez jó pár év várakozást jelenthet.

Újabb előzetest kapott a The Witcher előzménysorozata

A The Witcher: Blood Origin 1200 évvel Geralt kalandjai előtt játszódik majd, így egy teljesen új történetet fog elmesélni a rajongóknak.

CD Projekt RED-veterán irányítja az új Witcher-trilógia fejlesztését

A CD Projekt RED számos új projekten dolgozik jelenleg, az egyik legfontosabb közülük pedig az új Witcher-trilógia, mely élére immár vezetőt is kineveztek.

Henry Cavill kiszáll a The Witcher-sorozatból, Liam Hemsworth veszi át a helyét

Kiderült, hogy biztosan kap negyedik évadot a The Witcher-sorozat, azonban Henry Cavill nélkül folytatódik az adaptáció.

Csak jövő nyáron jön a The Witcher harmadik évada, előbb a Blood Origint kapjuk meg

Egy picivel talán többet kell várnunk a The Witcher-sorozat harmadik évadára, mint gondoltuk, de addig sem maradunk néznivaló nélkül: a Blood Origin előzménytörténetébe már karácsonykor beleáshatjuk magunkat.

The Witcher - már forgatják a harmadik évadot

Miközben a CD Projekt RED már javában az új The Witcher-játékon dolgozik, a Netflix sorozatgyárosai is összeálltak, hogy elhozzák a Vaják harmadik évadát. A legfrissebb hírek szerint most kezdődött a forgatás.

The Witcher - igen, az ott egy hiúz!

Noha a The Witcher-sorozat új részéből mindössze egy teaser képet mutattak eddig a lengyel fejlesztők, már ez is elindította a rajongók nyálelválasztását - és persze a találgatások sorozatát is.

The Witcher - a Gwent direktora felel az új részért

Tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy készül a következő The Witcher-játék, és bár a részleteknek még híján vagyunk, szép apránként egyre többet tudunk meg a projektről. Most például kiderült, hogy ki vezeti a fejlesztést.

Hivatalos: készül az új The Witcher-játék

Eddig is sejthettük, hogy a CD Projekt RED nem hagyja parlagon a legsikeresebb sorozatát, ma azonban megérkezett a hivatalos bejelentés is: már készülőben van a The Witcher-sorozat következő felvonása, amelyet az Unreal Engine 5 hajt majd.