The Witcher 4

Unreal Engine 5-ön készül az új Witcher-játék.

Közel 260 fő dolgozik az új The Witcher-játékon

A Project Polaris kódnevű játékról egyelőre annyit tudni, hogy készülőben van, és hogy várhatóan egy új The Witcher-trilógia elindítását tűzte ki célul vele a CD Projekt Red.

Vadiúj The Witcher-könyvön dolgozik Andrzej Sapkowski

Tíz évvel a sorozat legutolsó darabja, a Viharidő után újra Vaják-regényen dolgozik Andrzej Sapkowski. A lengyel író jól halad, talán egy év alatt be is fejezi a könyvet. Folytatódnak hát Geralt kalandjai.

Teaser videón a The Witcher harmadik évadjának második fele

Megérkezett a The Witcher aktuális évadjának legújabb kedvcsinálója, amely a fennmaradó epizódokra koncentrál majd. Geraltot és társait újabb veszélyek fenyegetik, miközben az igazi ellenség is már a nyakukban van.

Leépítések a The Witcher spin-offjának fejlesztőinél

Pár napja még örömhírek jöttek a Project Sirius felől, ám a mai nap arról tanúskodik, mégsincs minden rendben a Molasses Flood csapatánál. Számos fontos dolgozót szélnek eresztett a CD Projekt.

Elsőként nézhetünk be a The Witcher harmadik évadába

Az ígéreteknek megfelelően a Netflix kiadta a The Witcher harmadik évadjának első előzetesét, az utolsót, amiben Henry Cavill visszatér Geralt szerepében. Hú, de messze még a június vége!

Tavaly is jól ment a CD Projekt RED szekere

A lengyel kiadó-fejlesztő is közzétette a 2022-es évre vonatkozó pénzügyi jelentését, ebből kiderült, hogy 66 százalékos nyereségnövekedést ért el a vállalat. Még mindig viszik a játékaikat, mint a cukrot.

Átalakítják a Project Sirius munkacímű The Witcher-játékot

Úgy tűnik, nem felelt meg a belső minőség-ellenőrzésen a The Molasses Flood által készített új The Witcher-játék, olyannyira, hogy a CD Projekt úgy döntött, alaposan átdolgozza a Project Siriust.

Úgy tűnik, kooperatív mód is lesz az egyik új The Witcher-játékban

A CD Projekt RED álláshirdetéseinek köszönhetően egyre több infómorzsát szedhetünk össze a The Molasses Flood berkeiben készülő The Witcher-játékról.

Jó darabig kell még várnunk a The Witcher remake-jére

A CD Projekt RED szerint csak a következő The Witcher-játék megjelenése után futhat be az eredeti rész remake-je - ez jó pár év várakozást jelenthet.

Újabb előzetest kapott a The Witcher előzménysorozata

A The Witcher: Blood Origin 1200 évvel Geralt kalandjai előtt játszódik majd, így egy teljesen új történetet fog elmesélni a rajongóknak.