Sensible Soccer 2006

Retro hangulatú focis sportjáték, mely a 80-as évek végén hódított TV-játékok hangulatát hozza el újra. Sajnos elég gyenge eresztés, de 1-2 meccset le lehet vele tolni.
Típus: Foci, Sport

X06: Az eredeti Doom és Sensible Soccer X360-on

A Microsoft Xbox Live Arcade szolgáltatása mindig meg tudott minket lepni némi finomsággal: ezúttal az eredeti Doom X360-as változata idézett fel kellemes emlékeket.

Sensible Soccer 2006

A foci VB alatt bármit el lehet adni az embereknek. Sorban állás megy az LCD TV-kért, sosem látott mennyiségben fogy a sör, kelendőek a különböző VB-s logóval ellátott kegytárgyak, a gyerekek őrülten sikítoznak a plüss oroszlánért, és persze a videojátékok közt is a focis programok fogynak ilyenkor a legjobban.

Tombol a világbajnokság - angliai Top10

Megérkezett a legfrissebb angliai toplista - apró érdekesség, hogy a világbajnokság tiszteletére tíz játékból három fociprogram: a legújabb FIFA az első helyen végzett.

Most tizenkét vadonat új animáció tölthető le!

Ismét teletömtük szerverünket némi videóanyaggal, többek között felkerültek a legfrissebb Hitman: Blood Money, illetve a Rise & Fall: Civilizations at War filmek is.

215 darab fantasztikus, friss kép!

Sok-sok vadi új képpel frissült a GK képgalériája: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint az Alone in the Dark, a Runaway 2 vagy a Star Trek: Legacy.

Megérkezett a Sensible Soccer demója

Megérkezett a Codemasters legújabb sportjátékának demója, mely az ősi idők nagyját, a Sensible Soccer-t hivatott látványosan feldolgozni - letöltés erre!

Késő esti galériamánia

Olyan finomságok érkeztek ma este, mint Caesar IV, Crysis, Final Fantasy, FlatOut 2, Huxley, Joint Task Force, Kameo, Scarface, stb. Ellenőrizzétek!

Képek estére

Rengeteg képet töltöttünk fel ismét galériánkba: a választékban helyett kapott az új Battlefield és a Rush for Berlin is többek között...

Sensible Soccer bejelentés!

Újabb focis játék készül a Codemasters kiadásában, a hangsúlyt a villámgyors akciókra, és a bámulatos gólokra helyezve.