Dragon's Dogma II PC, PS5, XSX

A Dragon's Dogma folytatása.

Gameplay bemutatót kapott a Dragon's Dogma 2

A Capcom műsorán külön szekciót kapott a fantasy RPG folytatása, ráadásul a játékmenetbe is részletes betekintést kaptunk. Lássuk hát, hogy mit fog tudni a játék!

SGF 2023: Friss részletek a Dragon's Dogma II-ről

A Capcom kultikus fantasy játéka nemrég ünnepelte a 11. születésnapját, idén pedig bemutatták a folytatást a Summer Game Festen, a megjelenésről azonban egyelőre nincs hír.

SGF 2023: Nézd vissza a Capcom Showcase műsorát!

Idén is saját műsorral jelentkezik a Capcom, melyen sárkányokból, zombikból, szörnyvadászokból, dinoszauruszokból és utcai bunyósokból biztosan nem lesz hiány, és ki tudja, talán pár meglepetés is becsúszik!

SGF 2023: A PlayStation Showcase számos bemutatott címe Xboxra is megjelenik

A Microsoft platformja egy képben foglalta össze azt, amire több médium is felhívta a figyelmet: a műsorban látott játékok nagyrésze multiplatform megjelenés lesz.

SGF 2023: Dragon's Dogma II trailert kaptunk

A kultklassziks RPG folytatását még tavaly jelentették be, azonban a mostani trailer sem tartalmaz konkrét megjelenési dátumot, így a rajongóknak még várniuk kell.

Készül a Dragon's Dogma II

Tíz év várakozás után a Capcom végre bejelentette: folytatást kap a Dragon's Dogma. A játékot az első rész direktora, Hideaki Itsuno leplezte le némi múltba tekintést követően.