The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom SW

A Breath of the Wild minden tekintetben továbbfejlődött és zsigeri élményt nyújtó folytatása.

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a The Crew Motorfest

Erős gázfröccsel hagyta el a rajtvonalat a The Crew Motorfest, az első hét végére azonban mégsem markolt aranyat a Ubisoft versenyjátéka. Lássuk, milyen címekre neveztek be a britek az elmúlt héten!

A megjelenése hetén igazán jól muzsikált a Starfield

A GamesIndustry.biz adatai szerint a Starfield az egyik legjobban debütáló Xbox-játék: még a Forza Horizon 5-öt is megelőzte. Nézzük, melyek azok a címek, amik megelőzték!

Nem várható DLC a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomhoz

A játék producerének és rendezőjének szavai alapján Link története nem folytatódik már az idén megjelent játékban, természetesen a franchise története nem ért véget.

Brit toplista: a varázslók újra az élre törtek

A különböző akciók alaposan megbolygatták a dobozos eladások Top 10-es listáját a szigetországban, lássuk, hogy alakult a nyár utolsó hete az angoloknál!

Brit toplisa: nem volt kihívója az Armored Core VI-nak

Papíron ugyan az Immortals of Aveum labdába rúghatott volna, végül azonban a FromSoftware mechás akciójátéka toronymagasan tarolta a brit dobozos eladási listát.

GC 2023: Megvannak a Gamescom Award nyertesei

Összesen 14, nem feltétlenül objektív és megfogható kategóriában hirdettek nyertest, a jelöltek között idén megjelent címek, és magán a Gamescomon bejelentett játékok is szerepeltek.

A Remnant 2 volt július legkelendőbb videójátéka

A Circana legfrissebb toplistás adatai tartogatnak meglepetéseket: a Remnant 2 tört a csúcsra, de a huszadik helyet is egy izgalmas cím szerezte meg!

Kritikailag is siker a Baldur's Gate 3

A Larian játéka a Metacritic oldalon lekörözte a Tears of the Kingdomot, igaz, jelenleg még csak tized annyi értékelése van, mint a Nintendo idei csúcsjátékának.

Brit toplista: váratlan zavar az Erőben

A nyári pangás és a PlayStation 5 leárazása olyan címeket is a dobozos toplista élére küldött, amiket már régen láttunk a dobogó környékén. Lássuk, mivel játszanak a brit játékostársaink!

Erős negyedévet zárt a Nintendo

A japán vállalat közzétette 2023 második negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit, ebből tudjuk, hogy a Nintendo Switch már elérte a 129,5 millió eladott darabot, míg az új Zelda is már 18,5 millió kópiánál jár.