Silverfall

Fantasy akció-szerepjáték, mely hatalmas és gazdagon színezett világával és komoly küldetéseivel várja a játékosokat.
Típus: Fantasy, RPG

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

PSP-re is elkészül a Silverfall

A Focus Home Interactive ma jelentette, hogy a KievGames nem rég elkezdte fejleszteni a PC-re már hetek óta kapható Silverfall PSP-s átiratát.

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

Tölthető a Silverfall angol demója

November közepén a franciául tudó játékosok már megpróbálkozhattak a Monte Cristo új szerepjátékával, míg az angol nyelvet beszélők ideje csak most jött el.

Szerda esti galériafrissítés

Rengeteg friss kép került fel galériánkba a legújabb játékukról. A mai adag résztvevői többek közt: Call of Duty 3, Burning Crusade, God of War II, Warmonger...

Megérkezett a Silverfall demója

Szinte a semmiből bukkant fel a Silverfall kipróbálható verziója, viszont van egy kis bökkenő, ami valószínűleg sok embernek problémát jelenthet: francia nyelvű.

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.

Októberben érkezik a Silverfall

Fejlesztésének bejelentése óta az első információkat tudtuk meg a Silverfall című akció-szerepjátékról - ezek szerint a Monte Cristo játéka októbertől vásárolható meg.

Friss képek a galériában!

Összeszedtük a hétvége legütősebb képeit: a felhozatalban találtok friss Battlefield 2: Armored Fury, Lego Star Wars 2, Test Drive Unlimited és World in Conflict shotokat is!

Késő esti képeink

Újfent összeszedtük a délután legfrissebb képeit. Szenzációs képek érkeztek többek között az új Test Drive-hoz és a Rise of Nations-höz.