Halo 3

A Halo sorozat harmadik része Xbox 360 konzolra. A sorozat több rangos díjat is besöpört már és az egyik legkeresettebb multiplayer anyag a Live-on és PC-n egyaránt.

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Halo 3

„Hagyták hogy válasszak… meséltem már neked valaha? Hagyták hogy kiválasszam azt a Spartant, akit a legmegfelelőbbnek tartok… Ismersz, tudod hogy milyen alapos vagyok, nem siettem el a dolgot. Figyeltelek és láttam ahogy lassan azzá a harcossá válsz, akire mindig is szükségünk volt… Akárcsak a többiek, erős voltál, gyors és hihetetlenül bátor, egy született vezető. De volt benned valami különleges, ami a többiekből hiányzott… tudod hogy mi volt az? Szerencse… Vagy tévedtem?”

Halo 3 Bétateszt Xbox 360 konzolon!

Loading… Halo 3 beta…Love, Bungie. Ezekkel a sorokkal töltődik a várva várt Halo 3 béta. Egyszerű, kedves, hatásos. Hát még a zene miután bejött a játék.