Bluey: The Videogame Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

A nagysikerű animációs sorozat videójátékos-adaptációja.
1708444800

Megvannak az Xbox Game Pass következő két hetének új címei

Pár címet már a mai naptól tolhatunk, míg a többire várnunk kell egy kicsit, viszont a kínálatot elnézve megéri türelmesnek lenni, ráadásul a felhozatal ezúttal is igen változatosra sikerült.
1700498837

Brit toplista: újra az élen szárnyal a Hogwarts Legacy

A Switch-verzió megjelenése, no meg egy kellemes leárazás éppen elég volt ahhoz, hogy újra a Harry Potter világában játszódó kaland legyen a britek kedvenc játéka a héten.
1700319600

Bluey: The Videogame kiadású Xbox Series X konzol érkezik

Bluey, az ausztrál mesesztár nemcsak videójátékot kap, de egy különleges Xbox Series X is érkezik az ő képmásával, sőt egy esélyt is kapunk, hogy megnyerjük a limitált darabot.
1699862400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hét elé nézünk videójátékos fronton, több nagysikerű játék is kiegészítőt kap, érkezik majd a Truman Show szellemi örököse, a VR-os Assassin’s Creed-játék, verekedhetünk kedvenc Nickelodeon karaktereinkkel, de a Fantomtolvajok legújabb kalandjába is belevethetjük majd magunkat.
1695211200

Bejelentésre került a Bluey: The Videogame

A nagysikerű ausztrál animációs sorozat, mely gyermekek számára készül, videójátékos adaptációt kap. Ha kishazánkban nem is annyira elterjedt (vagy csak én nem vagyok elég tájékozott ) de a világot már meghódította a sorozat. Jelenleg a Rollin Stone legjobb sitcom listájának 96. helyén csücsül.