Chromehounds

Jövőben játszódó akciójáték, hasonló a Mechwarriorhoz. Óriási robotok harcolnak a háború súlytotta városok utcáin. Kemény világ ez.
Típus: Akció, Robotos

Jövő heti játékmegjelenések

Jövő héten ismét alig lesz megjelenő játék, azonban unatkozni nem fogunk, hiszen érkezik a Prey, a Human Head Studios mindent alázó FPS-e!

Kétszáz darab friss screenshot a galériánkban!

Kétszáz darab vadi új kép került galériánkba, a felhozatal: Chromehounds, El Matador, Prey, Pro Evolution Soccer 6, Test Drive Unlimited és még sok más nyalánkság.

215 darab fantasztikus, friss kép!

Sok-sok vadi új képpel frissült a GK képgalériája: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint az Alone in the Dark, a Runaway 2 vagy a Star Trek: Legacy.

215 darab friss kép galériánkban!

215 darab fantasztikus screenshottal frissül a GK képgalériája: a mai felhozatal nagy címei között szerepel többek között az új Medal of Honor és a Caesar IV.

E3 2006: Ma is 200 új screenshotot kaptunk

Úgy néz ki az E3 közeledtével mindenki 5-ös sebességbe kapcsolja a marketingeseit, ezt bizonyítja, hogy mára is több mint 200 új kép érkezett hozzánk!

E3 2006: Újabb line-upok érkeztek!

Végre megérkezett az Electronic Arts és a Sony E3-as felhozatalának listája, bónuszként pedig a SEGA line-upját közvetítjük Nektek.

Chromehounds vizuálparádé

A SEGA 35 csili-vili képpel és egy igen látványos videóelőzetessel lepett meg ma minket. Aki a MechWarrior-t szerette, az a Chromehounds-ot imádni fogja!

Háromszáz friss kép!

Közel háromszáz vadi új screenshot érkezett galériánkba - többek közül kiemelném három új God of War II képünket, vagy a rengeteg FlatOut 2 pikcsört.

Délutáni galériamánia

Ugye nem gondoltátok, hogy csak egy kicsit is friss képek nélkül hagyunk titeket? Ajánlatunk: Burnout Revenge, Ford Street Racing, Rumble Roses, Worms stb.

UPDATE #2: X360 - játéklista és videók

A mai napon volt az Xbox Summit 2005 rendezvény Tokyoban, melyről érkezett egy csomó infó, na meg videó is!