Baldurs Gate: Dark Alliance 2

Baldurs Gate rpg-ből átment hack´n´slash tipúsú akciójátékba, inmáron másodfik alkalommal
Típus: Akció

Már készül a Baldur's Gate 3?

Friss szóbeszédek szerint a Divinity: Original Sin-sorozatot is fejlesztő Larian Studios sikeresen megszerezte a Beamdogtól a Baldur's Gate-jogokat, a csapat pedig már gőzerővel dolgozik a sorozat harmadik epizódján.

Az Interplay feltámasztaná a Black Isle Studios-t

Lehetséges, hogy minden idők egyik legjobb, főként szerepjátékokra szakosodott fejlesztőcsapata feltámad hamvaiból? Egyre több jel utal arra a közösségi csatornákon, hogy az Interplay feltámasztaná a Black Isle Studios-t. Néhány veterán most egy emberként hördült fel.

Greg Zeschuk elhagyta a BioWare-t?

Egy német gamer weboldal jelentése szerint a BioWare egyik alapítója, Greg Zeschuk májusban, az átszervezések bejelentése után elhagyta a méltán népszerű fejlesztőcéget, hogy jól megérdemelt pihenését élvezze a családjával. A BioWare austini stúdiójának élére új vezető állt. (Frissítve!)

Baldur's Gate-bejelentés közeleg

Teljesen váratlanul, de valami nagy dobás készülődik a Baldur's Gate háza táján. Az ezredforduló után fektette két vállra az RPG műfaját a klasszikus frencsájz a BioWare jóvoltából, népszerűsége azóta is töretlen. Még ma kiderül, hogy egy teljesen új játékot vagy egy felújított verziót kapunk.

Újjászületik az Interplay, jön az új Earthworm Jim

Baldurs Gate, Carmageddon, Descent, Die by The Sword, Earthworm Jim, Evolva, Fallout, Freespace, MDK, Redneck Rampage - újjászületik az Interplay!

Felélesztené régi címeit az Interplay

Úgy tűnik, a feltámadt Interplay nem csupán a Fallout Online-nal együtt képzeli el jövőjét: számos régi címének felélesztésén is gondolkodik.

Baldurs Gate: Dark Alliance 2 Teszt

Nem hittem volna soha, hogy egy vérbeli, klasszikus rpg kalandjátékból egyszercsak Diablo klónt készítenek... De megtörtént! Sőt! Inmáron a második részéhez is ért a Baldur˙s Gate: Dark Alliance