Stargate Worlds

Stargate világban játszódó, kizárólag interneten használható MMORPG az MGM-től és a frissen alakult Cheyenne Mountain-től.

Még hatvan napig üzemel a Stargate Resistance

A Cheyenne Mountain Entertainment, a Stargate Resistance MMO fejlesztője a minap szomorúan közölte, hogy a játék szerverei 2011. január 15-én bezárnak. Az ok egyszerű: a fejlesztők és a Csillagkapu-filmek gyártója közti licencszerződés lejárt, a Cheyenne pedig a gyér érdeklődés miatt nem hosszabbít.

Bajban a Stargate Worlds fejlesztői

A MGM visszaveheti a Csillagkapu-licencet, amennyiben a sorozat alapján Stargate Worlds néven MMORPG-t fejlesztő Firesky-nak nem sikerül pénzhez jutnia.

Stargate Worlds - újabb látnivalók

Újabb képek érkeztek a Cheyenne Mountain Entertainment által fejlesztett MMO-ról, amely a népszerű Csillagkapu univerzumban játszódik majd.

Galériák éjszakája a Gamekapcson

A TGS óta nem volt galériafrissítés, hát következzenek az elmúlt napok legjobb screenshotjai. Volt miből válogatni, a felhozatal ezúttal is jó kövér lett!

Szombat esti galérialáz a Gamekapcson

Több száz új képpel bővült galériánk. Csak pár cím: Call of Duty, Midnight Club, Naruto, Resident Evil, Stargate, Star Wars, Sims - ki ne hagyd!

Stargate Worlds - október 15-én indul a zárt beta

A Cheyenne Mountain Entertainment által fejlesztett Csillagkapu MMO zárt beta tesztje hamarosan kezdetét veszi, így a szerencsések kipróbálhatják a játékot.

Szerda délutáni galériamánia a Gamekapcson

Mai felhozatalunkban Afro Samurai, Dragon Age, Naruto, Skate 2, Spider-Man, Warhammer: Dawn of War 2, és még megannyi minden. Lesd meg!

GC 2008: Giga galériafrissítés - negyedszerre

A negyedik alkalomra többek közt Age of Pirates, Arma 2, Total War, Midnight Club, SOCOM, Stargate és Street Figter jutott. Érdemes meglesni!

Stargate Worlds - premier trailer!

A magyar Csillagkapu.hu oldalról értesültünk, hogy megannyi várakozás után tegnap hajnalban végre netre került a Stargate Worlds premier előzetese.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!