WarPath

A Groove Games bejelentette legújabb játékát, ami típusát tekintve egy Sci-fi fps lenne és a WarPath névre keresztelték.

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

WarPath

A Pariah után a Digital Extremes új játéka is megjelent. Mostanában hiánycikknek számít az igazán jó sci-fi FPS, melyet a készítők a Warpath-el szeretnének orvosolni. Már a Pariah-nál is rezegett az a bizonyos léc a játék során, de most aztán sikerült telibe trafálni és így leverni is a lécet.

Elkészült a WarPath

Néhány hét késéssel bár, de a Groove Games befejezte a WarPath PC-s és Xbox-os verziójának fejlesztési munkálatait. A bejelentéssel együtt 5 új kép érkezett.

Kétszáz darab friss screenshot a galériánkban!

Kétszáz darab vadi új kép került galériánkba, a felhozatal: Chromehounds, El Matador, Prey, Pro Evolution Soccer 6, Test Drive Unlimited és még sok más nyalánkság.

Mégsem lesz júniusban WarPath

Két héttel korábban számoltunk be a Digital Extremes új játékának késéséről, most pedig csúszásról értesültünk: ily módon júniusban sem jelenik meg a WarPath.

Júniusban érkezik a Warpath

A Timeshift csúszása után újabb késésről számolhatunk be: a Digital Extremes többjátékos módra kihegyezett FPS-e sem jelenik meg nyárnál korábban.

180 friss kép galériánkban!

Újabb adag kép érkezett galériánkba: megtekinthettek pár elképesztő shotot a Brothers in Arms 3-ról és az Enemy Territoryról többek között...

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten sok finom anyaggal gazdagodhatunk. Lesz új BF2, Blazing Angels, Championship Manager, Daemonica, két új Far Cry Instincts meg minden más.

WarPath multi demó

A Digital Extremes ma szélnek eresztette legújabb, Unreal motor hajtotta FPS-ének, a WarPath-nek a kipróbálható, többjátékos mókára kihegyezett demóját.

WarPath - bejelentés

A Groove Games bejelentette legújabb játékát, ami típusát tekintve egy Sci-fi FPS lenne és a WarPath névre keresztelték.