Sid Meiers Railroads!

Sid barátunk a világ meghódítása után masinisztának állt és elkészítette új játékát, a vonathálózat kiépítésére szakosodott Railroads-t! Nem gyenge anyag, úgyhogy az álmatlan éjszakák garantáltak.
Típus: Sim-Tycoon, Vonat szimulátor

Sid Meier-játékok a Humble Bundle-ben

Elrajtolt az új Humble Bundle is, mostantól két héten át Sid Meier-játékokra lehet befizetni a már megszokott, igen kedvező áron. Emellett a 2K bejelentette, hogy pénteken jön a Civilization V bővített kiadása.

Sid Meiers Railroads!

Menekülök. Menekülök a rengeteg virtuális gyilkolás elől, menekülök a világégés elől és menekülök a tömérdek akciótól, stratégiától, autóversenytől és a többi, egy kaptafára készülő játék elől. Megöregedtem. Nyugalomra van szükségem, kell a pihenés, a békés, adrenalin-mentes kikapcsolódás. Tycoon játékra van szükségem.

Négy vadi új frissítés tölthető le szerverünkről

Megérkezett a 6.10-es ATi Catalyst driver, valamint elérhetőek a Sid Meier's Civilization IV: Warlords, a Railroads! és a Stronghold Legends legfrissebb javításai.

Lokálban a Sid Meiers Railroads demója

Ma megjelent a jó öreg Sid Meier nevével fémjelzett Railroads kipróbálható demója, mely egy tutorialt és egy kisebb pályát tartalmaz.

Sid Meier's Railroads demóra várunk

A nem olyan régen megjelent Sid Meier's Railroads kipróbálható verziója még a héten megérkezik, így aki még nem ejtette meg a vásárlást, most már ne is siesse el!

Az e-heti játékmegjelenések

Megérkezett a friss játékmegjelenéseket összesítő lista. Abban biztosak lehettek, hogy nem egy vérszegény hétnek nézünk elébe most sem!

Elkészült a Sid Meier's Railroads

A Take 2 Games bejelentéséből tudtuk meg, hogy a Firaxis Games által fejlesztett Sid Meier's Railroads elkészült, s hamarosan a gyártási munkálatok is befejeződnek.

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.

Szombat reggeli galérifrissítés

A szombat reggelt egy szép adagnyi screenshottal nyitjuk egy nagyobb galérifrissítés keretében. A legújabb, legszebb és leglátványosabb képekért erre tessék!

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.