ProStroke Golf: World Tour 2007

3D-s golfjáték az Oxygen Interactive-től, állítólag baromi jó irányítással és remek játékélménnyel. A korábban World Tour Golf néven ismert projekt ígéretes alkotásnak tűnik!

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

A héten megjelenő játékok

A karácsonyi szezon végén járunk, így nem sok nagy cím jelenik meg a héten, miután a kiadók eldurrogtatták nagyobb játékaikat. Mindenesetre jót fogunk mulatni!

A jövő héten megjelenő játékok

Jövő héten érkezik többek közt az Age of Pirates, a Company of Heroes, a Faces of War, a Joint Task Force, a LEGO SW2, az NHL 07, a Rule of Rose és sok más!

A heti játékmegjelenések

A héten érkeznek többek között: Bad Day L.A., The Fast and the Furious, Saints Row, Enchanted Arms, The Sims2: Glamour Life Stuff és még sokan mások...

Tölthető a ProStroke Golf: World Tour 2007 demója

A korábban World Tour Golf néven ismert - állítólag - Tiger Woods PGA Tour-verő golfjátéknak a mai napon jelent meg az egyjátékos kipróbálható változata.

Több, mint kétszáz reggeli screenshot!

Induljon sok-sok friss képpel a mai nap - gondoltam, s így összeszedtem Nektek az elmúlt napok legütősebb képeit kivétel nélkül! A felhozatalért erre tessék...

Névváltáson esett át a World Tour Golf

A World Tour Golf kiadója, az Oxygen Interactive úgy döntött, hogy még trendibb nevet ad készülő golfjátékának, mely idén augusztusban jelenik majd meg.