The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript

Nyomozós kalandjáték Leonardo Da Vinci életéről és munkásságáról...
Típus: Kalandjáték

Elérhető The Secrets of Da Vinci demója

Lassan egy éve már annak, hogy a The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript boltokba került, a demó azonban máig váratott magára.

Jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összegző lista. Elég szegényes a felhozatal, de amúgy sem sokat tudunk majd játszani a nagy E3-as kavalkádban! :)

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten érkezik az új FIFA, az új Black & White 2, a Paradise, a Resident Evil 4, az OutRun, a Half-Life 2 Episode One, a Neverend meg még sok más finomság.

Háromszáz friss kép!

Közel háromszáz vadi új screenshot érkezett galériánkba - többek közül kiemelném három új God of War II képünket, vagy a rengeteg FlatOut 2 pikcsört.

Da Vinci-kód PC-re is!

Dan Brown könyve alapján film készül Ron Howard rendezésében, s természetesen a divatot követve játékadaptáció is várható - most már PC-re is.

Da Vinci kód trailer 2

Végre kiadtak egy normális tartalmú és minőségü előzetest az egyik legjobban vitatott könyvből készült filmről, a Da Vinci kódból!

2K Games liszensz!

Úgy látszik ma az ismétlések napja van. Az EA után a 2K Games is liszenszelt, a Da Vinci Kód című könyv alapján, játék készül a jövőben!